Annonce
Randers FC

Vigtig underskrift: Carlgren forlænger med Randers FC

Sportsdirektør Søren Pedersen er begejstret for, at det er lykkedes at forlænge aftalen med Patrik Carlgren. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Patrick Carlgren har forlænget sin kontrakt med Randers FC til sommeren 2024.

Fodbold: Randers FC har lukket færrest mål ind af alle i Superligaen denne sæson. En præstation, som Patrik Carlgren har en stor aktie i.

Den svenske keeper kom til Randers FC i sommeren 2018 på en treårig aftale, som nu er blevet forlænget med yderligere tre år til sommeren 2024.

- Patrik har været vanvittig vigtig for os i de sidste par sæsoner og har udviklet sig til at være en Superligaens bedste målmænd og er en del af den stærke defensiv, vi har fået opbygget. Vi er derfor vildt glade for, at det er lykkedes os at blive enige om en ny aftale, for det har været en stor prioritet for os, siger sportsdirektør Søren Pedersen i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Det viser samtidig, hvilket sted Randers FC er nu. Vi er selvfølgelig en klub, der skal sælge spillere, når buddene er store nok, men vi formår også at være så attraktive, at vi kan holde på profiler, så vi stadig har et godt hold, der kan konkurrere i Superligaen.

Selv fremhæver den tidligere U21-europamester, hvordan han har fået spilleglæden tilbage i Kronjylland efter et tyrkisk eventyr i Konyaspor med begrænset spilletid. Samtidig er familien også faldet godt til i Danmark, men håbet er også at komme videre gennem gode præstationer.


Jeg har selvfølgelig stadig ambitioner om noget endnu større, men det skal nok komme, når jeg gør det godt i Randers FC.

Patrik Carlgren, målmand i Randers FC


- Jeg har selvfølgelig stadig ambitioner om noget endnu større, men det skal nok komme, når jeg gør det godt i Randers FC, som også har vist, at deres spillere kan komme godt videre, når det er den rigtige tid til det. Lige nu koncentrerer jeg mig om at gøre det så godt som muligt i Randers, siger Patrik Carlgren, som i januar blev 29 år.

Før søndagens opgør mod FC Nordsjælland har han spillet 83 kampe i Superligaen for Randers FC, hvoraf han har holdt modstanderen fra at score i 27 af dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce