Annoncørbetalt indhold

Vigtige genstande til dit nye hjem

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Når du lige er flyttet ind i et nyt hjem, er der mange ting man skal overveje. Ofte er det bedst at overveje forinden, så du ikke oplever mangler når du allerede er flyttet ind. Især møblerne er noget som mange vælger at hoppe let og elegant over. I stedet vælger mange bare at flytte deres eksisterende møbler og købe nyt, hvis det ikke virkeligt ikke kan passe af den ene eller anden årsag. Mange vil dog opdage at møblerne ikke passer helt ind grundet andet rumfordeling, lokation, vindue placering og lignende.

1) Find de rigtige gardiner

Annonce

Gardinerne spiller en essentiel rolle i boligen og alligevel er det en af genstandene, som de fleste mennesker tager for givet. Der findes gardiner til ethvert behov og det er derfor vigtigt, at du køber de rigtige i første omgang.

Du sidder måske og tænker at overstående ikke kan passe og et gardin bare er et gardin, men nu skal du høre hvorfor gardinerne er essentielle. Kan du ikke sove hvis der er lyst? Så kunne det være en god idé at købe nogle gardiner som sørger for, at næsten intet lys kommer igennem ude fra. Nu har du sørget for at lyset ikke går igennem gardiner, men hvad så med siderne? Det er sjældent at gardinet passer helt præcis til vindueskarmen i hjemmet eller arbejdet, så derfor er det en god idé at finde en professionel som kan hjælpe dig.

Man kan finde de professionelle ved fx at anvende Facebook, Krak eller søge på dit gardiner i lokalområdet. F.eks. kunne dette være ”gardiner randers” hvorefter, at man kan finde en virksomhed, som kan hjælpe dig indenfor det område. Hvis du nu vælger at gå med standard gardiner alligevel, så vil du højst sandsynligt opleve en smule lys ude fra, da de sjældent passer til vindueskarmen.

2) En god seng giver gode nætter

Vi bruger en stor del af vores liv i sengen gennem søvn og afslapning. Derfor er det vigtigt at man får købt sig en god seng fra start, så man ikke oplever rygsmerter, søvnløse nætter og lignende gener. Manglende søvn leder ofte til mange ting som stres, dårligt humør og andet ubehag. Over en længere periode kan det have alvorlige konsekvenser og man skal derfor ikke tage søvnen for givet.

3) Opbevaring er nøglen

Opbevaring er genialt i den forstand, at man kan gemme alt væk som ikke skal bruges indenfor den næste periode. Opbevaring kommer i mange former som fx skabe, kommoder, kasser, poser og lignende. Det hjælper dig med at holde dig selv mere organiseret og sørger for, at dit hjem ikke er rodet med ”ligegyldige ting”. Det kunne fx være at man skulle gemme vintertøjet væk i en sommerferie eller skiudstyret i skabet indtil, at man faktisk tager på ski. Opbevaring er fantastisk og ligesom med skrift giver det dig muligheden for at gemme vigtig information eller genstande væk indtil, at du eller en anden skal bruge denne information eller genstand.

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.