Annonce
Randers

Vikarer søges: Randers Kommune genåbner sin corona-jobbank

Kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt håber, at mange igen vil tilmelde sig den jobbank, der kan komme i spil, hvis coronasmitten igen får et godt tag i Randers. Foto: Annelene Petersen
For at være på forkant med situationen har Randers Kommunes krisestyregruppe valgt at genåbne sin jobbank over vikarer, som kan hjælpe til, hvis en kommunal arbejdsplads bliver ramt af covid-19.
Annonce

RANDERS: - Vi ser ikke lige nu alarmerende smittetal i Randers, men vi ser stigende smittetal. Derfor er det vigtigt, at vi udøver rettidig omhu og er beredt. Derfor er det nu tid til, at vi i Randers Kommune genopliver forårets jobbank for vikarer, der kan hjælpe, hvis en kommunal institution bliver ramt af omfattende smitte, siger Jesper Kaas Schmidt, kommunaldirektør og leder af krisestyregruppen i kommunen.

Alle - både studerende, pensionerede og ledige - kan tilmelde sig jobbanken. Det gælder også, hvis man kan afse timer ud over sit nuværende arbejdsliv.

Til jobbanken søges vikarer inden for alle områder. Vikarerne vil blive kaldt på, hvis smitte med covid-19 rammer en institution, et bosted, en skole, et ældrecenter og sender mange medarbejdere hjem i karantæne. Behovet for vikarer kan for eksempel være inden for omsorgsområdet – for eksempel sosu-medhjælpere, assistenter, sygeplejersker og så videre, inden for børne- og skoleområdet – for eksempel pædagoger, pædagogmedhjælpere og lærervikarer. Og inden for socialområdet søges vikarer inden for socialpædagog, pædagogiske assistenter, sosu-hjælpere og assistenter, psykomotorisk terapeut eller socialrådgiver.

Når man er i jobbanken, vil ens navn blive sendt videre, hvis en chef eller leder får behov for at kalde på vikarer, og det vil bero på behovene på de enkelte områder og arbejdspladser. Det er den enkelte leder/chef, der indgår en eventuel ansættelse og aftaler ansættelsesforholdene.

Man tilmelder sig jobbanken ved at gå på hjemmesiden www.randers.dk/job/vikarer-til-corona-assistance

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Derfor gik bestyrelsen på dramatisk møde: - Jeg har aldrig oplevet noget lignende - folk råbte og skreg

Randers FC For abonnenter

Den endelige dom falder torsdag: - Nervøsiteten er væsentlig mindre end i tirsdags

Annonce