Annoncørbetalt indhold

Vil du også skille dig ud som brand med animationsvideoer?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Klar på at nå nye højder med animationsvideoer for din virksomhed? En reklame skal vække opmærksomhed, før den overhovedet virker. Hvis du nemt og enkelt vil skille dig ud fra mængden og skabe opmærksomhed med dit brand, så kan du med fordel læse videre og høre om, hvordan du med animationsvideoer kan brande dig selv og din virksomhed og få målbare resultater.

Hvorfor lige video?

Annonce

For det første er brugen af video i marketing en enormt effektiv måde at markedsføre sit brand på. Når kunderne ser en video, bliver en hel masse af deres sanser stimuleret, og de husker dermed nemmere videoen, end hvis de læste en kedelig tekst med kolde fakta om virksomheden. Når de nemmere husker videoen, husker de nemmere virksomheden, og chancen for, at de køber noget hos denne virksomhed, er dermed større, end hvis de ikke kunne huske virksomheden. Dit budskab bliver nemmere husket, og du når nemmere ud til folk på den måde. En effektiv måde at gøre dette på, er med en produktion af animationsvideo.

Hvad er det animationsvideoer kan, som andre videoer ikke kan?

Med animationsvideoer skiller du dig nemt og enkelt ud fra mængden. Dit budskab kan hurtigt komme til at forsvinde i alle de reklamer, som florerer på nettet og i TV. Hvis du ikke vil have, at din markedsføring drukner i alle de andre reklamer, så bør du give din reklamefilm et twist med en animationsvideo fremfor en helt normal og kedelig en af slagsen. Med animationer kan publikum ofte nemmere huske videoen, fordi den er anderledes. Man kan med en sådan video forme og skabe den lige som man vil, og man har et utal af grafiske redskaber, som man nemt kan gøre brug af. I princippet er det kun fantasien, som sætter grænser, når det kommer til animationer. Man kan for eksempel også vælge at mixe animation med virkelighed eller blot kun bruge animation. Det er helt op til dig. Du bestemmer, hvilket udtryk din reklamefilm skal. Du skal bare huske på, at den skal fange opmærksomhed, være unik og vække interesse. Ellers duer den altså ikke.

Easy peasy 

Med en animationsvideo er nemt og ligetil at producere det indhold, du gerne vil have. Du kan gøre dit budskab let at forstå for din modtager, da man med animationer uden problemer kan skære budskabet helt ud i pap. Derudover er animationsvideoer enormt moderne og en fremtidig måde at skabe reklame på. Hvis ikke du selv er professionel, når det kommer til at skabe film og videoer, så få professionel hjælp til dette. Det kan helt sikkert betale sig i sidste ende. Så hvis du vil være foran alle dine konkurrenter, når det kommer til marketing, så få professionel hjælp til at skabe din unikke animationsvideo.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.