Annonce
Leder

Vil du være en del af succesen? Du kan stadig nå det

Tegning: Jens Nex

Flere kronjyder end nogensinde har i år bidraget med flere penge end nogensinde i den fælles lokale indsamling af julehjælp, der skal sikre, at børn i økonomisk nødlidende hjem får samme gode jul som kammeraterne i klassen.

Randers Julehjælp slår sidste års rekordstore indsamlingsresultat på 507.034 kroner, sætter ny rekord og overgår sin egen succes.

Hundredvis af kronjyder er en del af succesen allerede, men flere kan nå at komme med, for indsamlingen fortsætter et par dage endnu, i dag og i morgen. Søndag er sidste indsamlingsdag. Tirsdag sender vi de indsamlede midler i retning af 12 humanitære organisationer i Randers og omegn, der alle er eksperter i at hjælpe, hvor nøden er størst.

Annonce

Hvis du også vil være en del af den store kronjyske julesucces, skal du være hjertelig velkommen på vores kæmpe hold af kronjyder, der står sammen om at hjælpe hinanden, når krisen kradser. Store som små beløb er lige velkomne på julehjælpens konto i Sparekassen Kronjylland, registreringsnummer 6187 kontonummer 0012387105. Du kan også betale via mobilepay nummer 84319.

Randers Julehjælp bygger på princippet om de mange bække små, og det glæder os, at antallet af private borgeres bidrag aldrig har været højere end i år. Det giver vores juleindsamling den brede folkelige forankring, som vi ønsker, og som er vigtig for at kunne fortsætte indsamlingen år efter år.

Det er i år niende år, Randers Amtsavis står i front for Randers Julehjælp og samler det kronjyske lokalsamfund omkring sig, og det er hvert eneste år en fornøjelse at opleve, hvordan det hjertevarme kronjyske samfund rykker sammen, når blot vi peger på det problem, at der er børn i vores nære verden, der savner en jul som de andres.

Den brede opbakning omkring Randers Julehjælp er Kronjylland i en nøddeskal. Det er rørende at opleve. Tak for alle de gavmilde bidrag indtil nu - fra private borgere såvel som fonde, organisationer, institutioner og erhvervsvirksomheder. Tak for samarbejdet med Lions Club Randers Gudenaa og Randers Y's Men's Club, som flittigt hjælper os med indsamlingen.

Store som små beløb er lige velkomne på registreringsnummer 6187 kontonummer 0012387105. Du kan også betale via mobilepay nummer 84319.

Annonce
Randers For abonnenter

Tomme boliger råber på indflyttere: Nybyggeri på Thors Bakke til unge studerende er kun fyldt godt en fjerdedel op

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Michael Aastrup Jensen blev i weekenden far til en pige: Navnet var til langvarig forhandling

Randers For abonnenter

Fra udskældt kraftvarmeværk til nyt samlingssted: Her skal der laves mjød og brygges øl

Randers

Boliger i den gamle Thorsgade Kaserne er på trapperne - derfor blev byggeriet forsinket

Randers For abonnenter

Randers er en slikbutik, når det gælder billige lejelejligheder: Hvad med en toværelses til 2.961 kroner?

Kommuner tør ikke bygge vindmøller: V og K vil have Folketinget på banen

Sport For abonnenter

Karriereknusende knæskade vendte op og ned på tilværelsen: Michael Hansen betaler tilbage på og uden for grønsværen

Markedet for plantebaserede fødevarer skal vindes på smag: Plantekompagniet etablerer produktion for at kunne udvikle nye produkter

Randers

Pludselig er han 200 millioner kroner værd: Det svimlende beløb får nu ikke Lars til at gå amok

Dall: Messerschmidt skal æde skovsneglen

Alarm 112

Samlever fængslet for knivdrab: 50-årig kvinde fik halsen skåret over

Leder For abonnenter

Stavnsbundet af vanvittige varmepriser: Nødstedte borgere i Kronjylland svigtet af politikere og samfund

Randers

DF's mand i Randers byråd efter kæmpesejr til Messerschmidt: Nu er det tid til at begrave stridsøkserne

Annonce