Annonce
Navne

Vil fortsætte det gode arbejde: Randers Fælleselevråd har fået nyt formandskab

Randers Fælleselevråd blev stiftet i 2016. Her ses fra venstre det nye formandskab: Laura Poulsen, May Kyaw, Frederikke Qvortrup og Karoline Ljungberg. Foto: PR-foto
Annonce

Randers: I foråret blev Randers Kommune kåret til landets mest elev-venlige kommune. Det skete blandt andet på baggrund af Randers Fælleselevråds arbejde, og nu har rådet fået nyt formandsskab. Det skete på skoleårets første møde onsdag.

Selv om det er store sko at skulle udfylde, glæder den nye formand, May Kyaw fra 9. klasse på Vestervangsskolen, sig til at komme i gang.

- Sidste år fik vi løst mange vigtige opgaver. Jeg ser frem til at fortsætte det gode arbejde. Og så glæder jeg mig til at lære de andre i formandskabet at kende og finde ud af, hvad vi vil arbejde med det kommende år, siger May Kyaw i en pressemeddelelse fra Randers Kommune.

Formandskabet i Randers Fælleselevråd udgøres af fire folkeskoleelever mellem 6. og 10. klasse. I år består det foruden May Kyaw af Frederikke Qvortrup, Karoline Ljungberg og Laura Poulsen. De er valgt til skoleårets udgang.

Der er 38 elevrådsrepræsentanter i rådet, der har som mål at styrke elevdemokratiet i Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Her er dokumentationen: TV2 inviterede til skjulte optagelser, men kommunen takkede nej

Annonce