Annonce
Alarm 112

Vil tilbage på stadion: Sigtelser venter fire-fem demonstrerende AGF-fans

Artiklen er rettet klokken 21.05: Det fremgik tidligere af artiklen, at vagtchefen fortalte, at politiet accepterede brugen af romerlys ved demonstrationen, og at der ingen sigtelser ville komme.  Vagtchefen kontaktede efterfølgende avisen og fortalte, at han havde fået nye oplysninger, der betød, og at der alligevel ville blive rejst sigtelser.

AARHUS: Omkring 100 AGF-fans deltog torsdag aften i en anmeldt demonstration foran Ceres Park forud for aftenens pokalsemifinale mellem AGF og Randers FC.

Det oplyser vagtchef Rene Ludvig ved Østjyllands Politi.

At fansene var henvist til pladsen foran stadion og ikke på tribunerne, var netop baggrunden for torsdagens demonstration.

- De vil have fansene tilbage på stadion, siger vagtchef Rene Ludvig og tilføjer, at nogle af patruljerne særligt studsede over, hvor pænt fansene med det store stadion-afsavn opførte sig:

- Da AGF kører ind, går de pænt hjem. De har opført sig eksemplarisk. Det er simpelthen så fredeligt, som det kan være. Det er helt perfekt.

Annonce

Sigtelser for romerlys

Der var ifølge vagtchefen godt med trommer og lidt romerlys blandt de demonstrerende, der viste deres støtte til byens hold med det hjemmelavede banner med påskriften: Pokalen skal hjem til Aarhus igen.

Og på trods af, at de demonstrerende fans i politiets øjne opførte sig eksemplarisk, venter der en sigtelse til de fans, der valgte at hive romerlys frem.

- Der kommer sigtelser på baggrund af demonstrationen. Man vil gå videomaterialet igennem og sigte de personer, der stod med romerlys, siger Rene Ludvig.

Østjyllands Politi oplyser fredag gennem døgnrapporten, at der er udsigt til, at fire-fem personer vil blive sigtet for overtrædelse af fyrværkeri-lovgivningen.

Der var ifølge vagtchefen ved Østjyllands Politi omkring 100 AGF-fans, der deltog i den på forhånd anmeldte demonstration. Presse-fotos.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Genlæs livebloggen: Randers taber 2-0 til AGF i Aarhus

Randers FC For abonnenter

Kontraktudløb til sommer: Status på fremtiden for mål-maskinen Marvin Egho

Annonce