Annonce
Randers

Vil være på den sikre side: Randers Lille Skole holder stadig lukket

Det er for usikkert at åbne Randers Lille Skole igen efter en uge, hvor coronavirussen har hærget blandt elever og medarbejdere, mener skoleleder Peter E. Knøss. Derfor er skolen lukket i næste uge med, derefter kommer efterårsferien, og derefter håber skoleledelsen på, at coronaen er klinget af på stedet. Arkivfoto: Ole Jakobsen
I alt 20 elever og fem medarbejdere er nu blevet konstateret smittet med coronavirus på Randers Lille Skole, og ledelsen har besluttet at fortsætte med at holde skolen lukket, næste uge med. Så kommer efterårsferien, så efter 14 dage håber man på, at sygdommen er klinget af.

Randers: Der er kommet en smittet mere på Randers Lille Skole, så antallet nu er oppe på i alt 25 personer. Det er 20 elever og fem ansatte, der er blevet konstateret positive for coronavirus. Derfor åbner Randers Lille Skole ikke mandag.

- Vi har besluttet at udsætte åbningen, til der er helt styr på det. Som det er nu, ser det ud til at have toppet, men vi kan jo ikke være 100 procent sikker på det. Vi er jo ikke helt klar over om nogle af eleverne eller medarbejderne er i den tidlige fase af inkubationstiden. Så vi har valgt at holde lukket næste uge med. Og så kommer efterårsferien jo, siger skoleleder Peter E. Knøss, Randers Lille Skole.


Vi har besluttet at udsætte åbningen, til der er helt styr på det.

Peter E. Knøss, skoleleder, Randers Lille Skole


Dermed er der lagt op til i alt 14 dage, hvor skolens elever og ansatte ikke mødes i den grønne skole.

- Og så håber vi, at det er klinget af, når vi når dertil, siger Peter E. Knøss.

Annonce

Skrev ud i fredags

Skoleledelsen lukkede skolen ned  i uge 40, og havde i første omgang håbet, at det var nok.

Men i fredags skrev skoleledelsen ud til forældrene med beslutningen om ikke at lade eleverne møde ind mandag 5. oktober, men i stedet vente og se tiden an til mandagen i uge 43, 19. oktober.

- Forældrene har bakket op hele vejen igennem, de har været så søde og gode, det har virkeligt været rart at mærke opbakningen så tydeligt, mens det her har stået på, lyder det fra Peter E. Knøss, der har brugt en del timer på at tale i telefon med forældre om situationen.

Der går 193 elever på skolen, og der er 32 medarbejdere på stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce