Annonce
Randers

Vild bilist flygtede fra politiet på grund af 'dårlig vane'

Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen


Annonce

Randers: Østjyllands Politi modtog torsdag eftermiddag ved 15-tiden en række opkald fra bilister, der ringede og fortalte om en bilist, der kørte hasarderet på Viborgvej fra Hammershøj i retning mod Randers.

En patrulje fandt frem til den omtalte bil omkring rundkørslen ved Hornbæk, hvor Viborgvej og Kjølvejen mødes. Her tændte patruljen politibilens udrykning for at få standset køretøjet.

Men i stedet for at bremse op og holde ind til siden valgte bilisten i stedet at gasse op og køre på motorvejen i sydgående retning i høj fart. Patruljebilen fulgte efter, og betjentene kunne blandt andet se, hvordan bilisten svingede ind i en vognbane lige foran en lastbil, der måtte bremse hårdt op.

Annonce

Gik i panik

Ved afkørslen Randers Syd kørte bilisten af motorvejen og fortsatte ad Hammelvej i nogle få hundrede meter, inden han gav op og parkerede bilen i siden af vejen.

Betjentene løb ud af bilen og fik kontakt med den 24-årige mand bag rattet. Han beklagede, at han ikke var standset, men at han var gået i panik, da han så politiet, og at han af dårlig vane havde forsøgt at køre fra dem.

Ud over sigtelsen for ikke at efterkomme politiets anvisninger, blev han også sigtet for ikke at have sele på og for at have foretaget det farlige vognbaneskifte foran lastbilen.

Der kan muligvis komme flere sigtelser til bilisten senere, oplyser Østjyllands Politi

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Annonce