Annonce
Randers

Vild biljagt gennem Randers: Politiet leder efter vanvidsbilist

Det lykkedes bilisten at slippe fra betjentene. Arkivfoto

Hvis du har oplysninger om, hvem vanvidsbilisten er, vil politiet gerne høre fra dig på telefonnummer 114.

Randers: Det, der skulle have været et roligt rutinetjek, udviklede sig tirsdag formiddag til en omfattende biljagt gennem Randers.

Da en patrulje fra Østjyllands Politi ville standse en sort Audi stationcar, valgte bilisten nemlig i stedet at gasse op og flygte fra stedet. Patruljen satte efter og tilkaldte forstærkning, og så gik jagten ellers gennem store dele af byen. Med flugtbilisten forrest og patruljebiler og motorcykelbetjente i hælene.

- Flugtbilisten kørte med høj fart rundt i store dele af byen, fortæller politikommissær Allan Rubin og tilføjer, at biljagten blandt andet gik ad Hobrovej, Ringboulevarden, Mariagervej og Hadsundvej samt ad mindre veje som Nyvangsvej, Mimersvej og Lucernevej.

- På et tidspunkt tabte patruljen desværre bilen af syne, og kort efter fandt vi den efterladt på Platanvej, tilføjer Allan Rubrin.

Da nummerpladerne er stjålne og bilen tilhører et leasingselskab, ved politiet ikke, hvem flugtbilisten er.

Østjyllands Politi vil derfor gerne i kontakt med folk, som enten så bilisten og eventuelle passagerer løbe fra bilen på Platanvej, eller som ved, hvem bilisten er. Hvis du har oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Danmark genåbner grænsen: Tyske, islandske og norske turister er nu velkomne

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce