Annonce
Østjylland

Vild booking: Kim Wilde kommer til Djursland

Arkivfoto: Thomas Sjørup/Scanpix

80'er-popstjernen Kim Wilde giver koncert på Fuglsøcentret til juni næste år.

KNEBEL: I sommeren 2019 er der lagt i ovnen til 80'er-fest i Knebel. Her kommer Kim Wilde nemlig til Fuglsøcentret, hvor hun giver koncert 7. juni.

Den koncert har været undervejs i et stykke tid, men nu er det altså lykkedes at få 80'er-popstjernen til Djursland, og det er administrerende direktør for Fuglsøcentret, Peter Brinks, godt tilfreds med.

- Det har været lange svære forhandlinger, men det lykkedes. Vi synes selv, at det er et stort scoop for Mols og Djursland, siger han.

Engelske Kim Wilde debuterede som 21-årig i 1981 med kæmpehittet Kids in America, som blev fulgt op af Chequered Love og Water on Glass. I 1983 fik hun prisen "Best Female Vocalist Award" til den britiske grammy-uddeling, en pris hun også har fået to gange senere.

Omkring årtusindskiftet tog hun en uddannelse som anlægsgartner, og blev efterfølgende vært på en række haveprogrammer på BBC, ligesom hun har skrevet to havebøger.

Men til juni 2019 er det altså Kim Wilde i den musikalske udgave, man kan opleve på Fuglsøcentret. Og mon ikke, den koncert kommer til at byde på den her:

Kim Wilde, som hun så ud i 2006. I sommeren 2019 kan hun opleves på Fuglsøcentret. Arkivfoto: Kristian Brasen
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Beredskabet bad om politi-assistance til at dæmpe unge bilister: - De ræsede om ørerne på os

Randers HK For abonnenter

Stort portræt af Katrine Larson: Guldpigen der gik en anden vej

Annonce