Annonce
Randers

Vilde promiller: Mand blev taget med masser af alkohol i blodet to gange på få dage

To gange i løbet af få dage målte politiet promiller omkring de tre på manden fra Randers. Foto: Kim Haugaard
Manden havde en promille på intet mindre end 3,26.
Annonce

VEDERSØ: To gange i løbet af få dage blev en 48-årig mand fra Randers stoppet af politiet sidste sommer med mistanke om spirituskørsel. Og politinæserne tog ikke fejl. Hverken første eller anden gang.

På Esbjerg-motorvejen ved Vejen blev manden 1. juli 2019 standset med en promille på ikke mindre end 2,91. Det fik politiet til at inddrage hans kørekort på stedet.

Men allerede få dage senere, fredag 5. juli, blev han igen stoppet af ordensmagten med endnu flere promiller i blodet. Denne gang var det på Vedersø Klitvej ved Vedersø. På stedet blæste han promille op til over to, men den blodprøve, han kort efter afgav på politistationen i Holstebro, viste, at det stod langt værre til.

Promillen nåede nemlig helt op på 3,26, hvilket for de flestes vedkommende ville betyde bevidstløshed. Manden blev ved den lejlighed også sigtet for at køre uden førerret, ligesom politiet på stedet valgte at konfiskere hans bil.

Annonce

Huskede ikke spritkørslen

I første omgang nægtede den 48-årige mand sig skyldig i sigtelserne om spirituskørsel med den begrundelse, at han ikke kunne erindre de to forhold. Men da han for nylig stod i retten i Herning, erkendte han begge forhold.

Det har givet en straf på 60 dages betinget fængsel med en prøvetid på to år. Desuden har han fået en bøde på 11.500 kroner og en frakendelse af kørekortet i fem år.

Manden har indvilget i at gå i alkoholbehandling, hvilket, ligesom konfiskationen af hans bil, er en del af dommens betingelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Randers For abonnenter

Nye veje, kryds og bro for millioner i Randers i ny stor plan - se de projekter der har betydning for din trafikale hverdag

Randers

Kvindelig togpassager amok: Råbte af betjente, tabte sin peberspray og ødelagde dør til politistation

Annonce