Annonce
Randers

Ville undgå sigtelse: 25-årig bilist tog alternativt cigarettrick i brug

Arkivfoto: Michael Bager
En 25-årig mand forsøgte sig med et noget specielt trick, da han mandag blev standset af en patrulje på Tebbestrupvej ved Vorup.
Annonce

Randers: En patrulje fra Østjyllands Politi fik bid, da den mandag eftermiddag rykkede ud til Tebbestrupvej ved Vorup på baggrund af et tip fra en bilist.

Bilisten ringede til politiet klokken 12.42, fordi han havde bemærket en forankørende bil, som slingrede kraftigt og kørte usikkert. Da patruljen kom til stedet, fik den standset den slingrende bil, hvorefter betjentene henvendte sig til den 25-årig mand, der sad bag rattet.

Manden virkede efter betjentenes mening til at være kraftigt påvirket af narko. Men han benægtede pure at have taget nogen stoffer, inden han satte sig bag rattet.

Midt under samtalen med betjentene rakte en passager på bagsædet den 25-årige en cigaret, som han hurtigt tog et hiv af, hvorefter han smed den ud ad vinduet.

- Han forklarede nu, at der var hash i cigaretten, så hvis han blev testet positiv for narko, var det altså derfor. Han havde i hvert fald ikke kørt bil i påvirket tilstand, oplyser Østjyllands Politi om bilistens specielle forsøg på en undvigemanøvre.

Annonce

Fik fire sigtelser på nakken

Men så hurtige var betjentene imidlertid ikke til at godtage bilistens forklaring.

De valgte derfor at tjekkede cigaretten, som ikke viste spor af hash. Til gengæld afslørede en narkometertest, at den 25-årige – ganske som forventet - var påvirket af stoffer.

Han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Derudover blev han sigtet efter naturbeskyttelsesloven ved at have smidt en cigaret i naturen.

En defekt baglygte og et helt nedslidt dæk kostede ham yderligere to sigtelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Fem ting vi lærte af sejren i Hobro: Bundgaard-debut, karantænefare og et mirakel fra puljesejr

Annonce