Annonce
Sport

Vind eller forsvind: Sæsonen kan slutte torsdag aften for Randers Crimbria

Charlie Burgess tror stadig på, at Randers Cimbria kan spille sig i DM-finalerne, selvom holdet er nede med 0-2 mod Horsens IC i semifinaleserien. Arkivfoto: Annelene Petersen

Randers Cimbria skal kæmpe for at holde sæsonen kørende, når de torsdag aften går ind til semifinale tre i Horsens, og ifølge Charlie Burgess skal randrusinanerne levere i alle 40 minutter.

Annonce

Randers: Randers Cimbria kæmper torsdag aften for at forlænge sæsonen, når de spiller semifinale tre mod Horsens IC i Forum Horsens.

Et nederlag torsdag aften vil nemlig betyde, at Randers Cimbria er ude af årets slutspil, og dermed vil holdet også gå på sommerferie.

I første semifinale i Horsens tabte randrusianerne kampen i anden periode, der blev vundet 33-19 af hjemmeholdet. Et fint comeback i kampens to sidste perioder var ikke nok, og Horsens IC kom derfor planmæssigt i gang med semifinalerne.

Historien gentog sig forleden, da Horsens var på besøg i Arena Randers. Randers Cimbria var bagud med 17 point midt i anden periode, men efter pausen fandt holdet rytmen igen. Det gav en fantastisk underholdende afslutning på kampen, hvor der var dramatik for alle pengene. Chris Nielsen fik muligheden for at udligne med få sekunder tilbage af kampen, men skudarmen svigtede en sjælden gang, og randrusianerne gik fra banen med et nederlag på to point.

En hård skæbne for det undertippede hold, som nu skal vinde tre kampe i streg for at avancere til DM-finalen.

Randers Cimbrias helt store problem i semifinalekampene mod Horsens IC har ifølge holdets rutinerede point guard Charlie Burgess været manglende koncentration og store udfald.

- Det er en utrolig tæt serie, men Horsens er foran 2-0, fordi vi ikke har leveret i alle fire perioder i de to kampe. I begge kampe skulle vi kæmpe os tilbage, fordi vi gav dem store føringer, og det koster rigtig mange kræfter. Vi bliver nødt til at præstere over en hel kamp, når vi møder så stærke hold, siger Charlie Burgess.

Annonce

Vind eller forsvind

På papiret ligner det en umulig opgave for Randers Cimbria at komme i DM finalen, men Charlie Burgess og resten af holdkammeraterne har langt fra opgivet håbet om en finaleplads.

- Vi skal komme med den samme energi, som i hjemmekampen forleden, og så skal vi forsøge at minimere de dumme fejl, som har kostet os. Hvis vi gør det, er jeg sikker på, vi nok skal vinde i Horsens torsdag aften, fortæller Charlie Burgess.

Har du tænkt på, at det kan blive den sidste kamp i sæsonen for jer?

- Selvfølgelig ligger det i baghovedet, men jeg tænker mere på, at vi skal vinde kampen, og at der derfor også skal spilles på hjemmebane igen på mandag.

Den 31-årige amerikaner har vundet mesterskabet med Bakken Bears og tabt DM-finalen med Randers Cimbria i 2014. Han håber stadig på at kunne få et mesterskab til Kronjylland.

- Det ville være stort både for mig og klubben, så det vil vi gøre alt for bliver til virkelighed, slutter Charlie Burgess.

Semifinale tre mellem Horsens og Randers Cimbria spilles torsdag klokken 18.15 i Forum Horsens, og kampen bliver sendt på TV2 Sport.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce