Annonce
Østjylland

Vindmøllemodstander hos liste C

Benny Hammer er også ved det kommende kommunalvalg de konservatives spidskandidat i Norddjurs. Foto: Søren Andersen

Henriette Vendelbo har ført an i kampen mod kæmpemøller i Norddjurs - nu stiller hun op for de konservative.

Annonce

NORDDJURS: Benny Hammer har hidtil været ene om at repræsentere de konservative i kommunalbestyrelsen i Norddjurs, men nu håber man på flere stemmer til liste C - og det skal gerne ske i form af stemmer på en af de mest markante modstandere af kæmpevindmøller både på land og ud for kysten, Henriette Vendelbo.

Gang på gang har hun stået ved mikrofonen i rådssalen i Grenaa og stillet spørgsmål efter spørgsmål - og ofte også kommentarer - i de vindmøllesager, som efter massive borgerprotester endte med at blive taget af bordet. Det endte med, at proceduren for borgerspørgsmål blev ændret - men går det som de konservative håber på, kan Henriette Vendelbo i det nye år skifte til en af de mikrofoner i salen, som ikke lige er til at slukke for - den som de 27 i kommunalbestyrelsen råder over.

Annonce

Benny Hammer er borgmesterkandidat

Benny Hammer er efter opstillingsmødet på Hotel Crone i Grenaa de konservatives borgmesterkandidat til kommunalvalget. Han har mere en 16 års erfaring som kommunalpolitiker, herunder otte år som viceborgmester. Han er medlem af økonomiudvalget og flere udvalg og nævn. Benny Hammer er parat til en ny periode i kommunalbestyrelsen i Norddjurs. Der er fortsat meget i Norddjurs kommune, som han gerne vil være medbestemmende om og have indflydelse på.

Privat er han ejer og leder af Skovplanteskolen "Holmegård", som ligger ved Grenaa.

Henriette Vendelbo blev også opstillet som kandidat på den konservative liste, hun bor i den vestlige ende af kommunen - i Sorvad ved Allingåbro. Hun er uddannet byggetekniker og underviser på en af landets største arkitekttegnestuer. Hun er ny i kommunalpolitik, men ikke ny i ansvar og debatter. Hun har været bestyrelsesmedlem i børnehaven Blinklyset og skolebestyrelsen på Langhøjskolen samt været menighedsrådsmedlem ved Gjesing kirke. Hun er nyvalgt formand for Landsforeningen Naboer til Kæmpevindmøller. Henriette er gift og mor til tre. Fritidsinteresser er havearbejde, arkitektur og klima- og energipolitik.

Med hos liste C er også Mads Jensen, Grenaa, repræsenterende de unge og med job i erhvervslivet, Alice Holst Brask, Grenaa, med sundheds- og handicappolitik som fokus, Per Skødt Hansen, Bønnerup Strand, Bønnerup, repræsenterende fiskeriet, Kenneth Klarskov Sakæussen, Grenaa, repræsenterende service på havet og Ole Olesen, Grenaa, repræsenterende undervisning og kultur.

Den endelige rækkefølge på kandidatlisten fastlægges senere. Alle kandidater er sideordnet opstillet.

- Det Konservative Folkeparti ønsker gerne at opstille flere kandidater, og vælgerforeningen er i positiv dialog med yderligere kandidater til den konservative kommunalliste. Listen er derfor fortsat åben. ser frem til og glæder sig til et flot valgresultat i Norddjurs Kommune til november. Vi er parat til at arbejde aktivt for konstruktiv politisk indflydelse, fortæller formanden for de konservative i Norddjurs, Arne Holm-Hansen, Auning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Bilist endte i midterrabatten

Randers FC

Randers FC møder mestrene: Helvedet i Herning, formationsforvirring og bud på startopstillingen

Randers FC For abonnenter

Tilbagevendt Tosin skal slippes løs: - God nyhed med ekstra frihed

Annonce