Annonce
Mariagerfjord

Vinterferiens aktive tilbud er et hit blandt børn og foreninger

E-sport er et af de hold, der hitter, og Øster Hurup Multihus melder udsolgt på deres hold. Modelfoto: Mariagerfjord Kommune
Der er stor interesse for Aktiv Ferie i vinterferien. På godt en uge er 200 børn tilmeldt, og flere hold melder udsolgt.

Mariagerfjord: Tilbuddet om Aktiv Ferie i vinterferien er rigtig populært blandt børn og deres forældre. I år er der 24 hold på programmet fordelt ud over de fem hverdage i uge 7, som er skolernes vinterferie i Mariagerfjord Kommune.

Omkring 200 børn er allerede tilmeldt, og en del af holdene er fuldt besat, men børn kan stadig tilmeldes ledige pladser frem til onsdag 29. januar.

- Vi vil med Aktiv Ferie gerne give børnene mulighed for at afprøve noget nyt i deres ferie, og lave noget aktivt, fortæller Jane Grøn, der udvalgsformand for Kultur og Fritid, i en pressemeddelelse.

Og det afspejler vinterferiens program rigtig godt med sin blanding af forskellige aktiviteter, både fysiske og kreative.

Annonce

Nye aktiviteter er velkomne

Det er foreninger og institutioner, der arrangerer og afholder aktiviteterne, og Mariagerfjord Kommune sørger for markedsføring og tager imod tilmeldingerne.

- Som forening kan vi koncentrere os om at planlægge og afholde aktiviteten og have det sjovt med ungerne uden at skulle bruge en masse tid på administration. Det er en stor fordel, fortæller Rudi Rye Keldorf fra Firkløverhallerne.

- Mange aktiviteter i Aktiv Ferie er gengangere, og det er vi rigtig glade for, men der kommer heldigvis også nye arrangører til. Det er vigtigt, at vi bliver ved med at komme med noget nyt også, udtaler Maria Bisgaard, som er koordinator på Aktiv Ferie.

Aktiv Ferie arrangeres i vinterferie, sommerferie og efterårsferie og målgruppen er 2.-6. klasse. I vinterferien og efterårsferien er aktiviteterne gratis at deltage i, mens der i sommerferien er deltagerbetaling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Klimasikring betaler sig for dambrug: Beskidt vand kan presse fiskenes sundhed

Randers For abonnenter

Rapport beskriver betændt klima i byrådet: Afslører ødelæggende tillidskrise

Annonce