Annonce
Østjylland

Virksomhed hjælper med at undgå spildtid

Vores koncept er ret simpelt, siger Henrik Kristensen, der er en af ophavsmændene til Afbudspladser.dk. Her ses han sammen med frisørmester Elisabeth Cappello fra Grenaa. Pressebillede

Afbudspladser.dk vil begrænse spildtid i små- og mellemstore virksomheder og samtidig give nye kunder en attraktiv købsoplevelse.

Grenaa: Mange virksomheder som f.eks. frisører oplever spildtid og afbud, hvor de mister indtjening, når kalenderen ikke er fyldt helt op med kunder og opgaver. Der er virksomheder, der hjælper med at reducere madspild, men Afbudspladser.dk fra Grenaa vil hjælpe virksomheder med at undgå spildtid.

Afbudspladser.dk vil begrænse spildtid i små- og mellemstore virksomheder, så de kan optimere deres service og effektivitet og samtidig give nye kunder en attraktiv købsoplevelse. Indtil nu har Afbudspladser.dk lavet aftaler med frisører, der gerne vil have fyldt salonen helt op på trods af afbud og stille perioder, men andre brancher venter, og snart følger også massører, kørelærere, værksteder, håndværkere med flere.

- Vi er rigtig glade for samarbejdet, og det virker helt upåklageligt, siger Elisabeth Cappello. Pressebillede

Simpelt koncept

- Vores koncept er ret simpelt. Vi tilbyder virksomheder, der benytter sig af en eller anden form for tidsbestilling eller som f.eks. har optimale holdstørrelser som køreskoler, med at fylde kalenderen helt op med kunder, siger Henrik Kristensen, der er en af ophavsmændene til Afbudspladser.dk.

Mange forbrugere kan lide konceptet og muligheden for at få rabat på frisørtider. Alene i Grenaa har over 300 brugere tilmeldt sig. Nu er turen kommet til resten af Djursland, Aarhus og Randers.

Fra revisionsfirmaet Kvist Jensen, der har afdelinger i syv østjyske byer, siger revisor og partner Torben Thomsen fra firmaets Grenaa-afdeling:

- Tid er en letfordærvelig vare, og afbud koster mange små og mellemstore virksomheder penge, da tiden jo er gået og ikke kan sælges igen senere. Mange virksomheder har mange faste omkostninger som husleje og forsikringer, der skal betales, uanset om man har noget at lave eller ej. Hertil kommer investeringer i maskiner og andet udstyr som også skal forrentes, siger han og fortsætter:

- Det vil næsten altid kunne betale sig at sælge en afbudstid, uanset at man giver en rabat. Det kan godt være, at man tjener mindre, men i forhold til alternativet med tomgang, så lander næsten alle penge på bundlinjen, hvis tid er den væsentligste del af ydelsen og vareforbruget er begrænset som f.eks. hos en frisør, bemærker han.

/EXP

Annonce
Randers For abonnenter

Premiere på Kina-kopi af Randers-rådhus udskudt igen-igen: - Vi nærmer os et tidspunkt, hvor vi godt snart vil se noget

Danmark

Onsdagens coronatal:overblikket over epidemiens udvikling

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Kommunaldirektør glæder sig til en restriktionsfri fremtid, men: -  Lige nu er vi pressede alle steder

Randers For abonnenter

Åh nej - pengekassen er tom: Årtiers laksesucces i de danske vandløb er truet

Sport

KB-træner ville være pædagog, men har pudset vinduer i 16 år: Timerne på stigen skaber friheden til fodbolden

Randers

Coronapas og mundbind forsvinder, men bekymringen varer ved: Selvom folk egentlig bare burde fyre den max af, så er det ikke det, der sker, siger restauratør

Regeringen vil give check til danskere ramt af høje gaspriser

Randers

Publikum har ventet i fire år: Nu kan de langt om længe få lov til at opleve Ørkenens Sønner i Randers

Sport For abonnenter

Randers HK-træner glæder sig over tilgang af playmaker og storroser fremadstormende skytte: - Hun udvikler sig til et fyrtårn

Thomas kørte i sin fars hjulspor: Boede i lastbil i to og et halvt år

Alarm 112

Medarbejdere i Aarhus-firma i dyb sorg efter knivdrab: Britt efterlader et uendeligt stort tomrum

Storfisker er træt af hetz og sælger mange fiskekvoter

Randers

Slut med restriktioner: - Det bliver SÅ dejligt!

Sport For abonnenter

Se videoanalysen: Unge Randers HK-løvvinder er på klar fremmarch trods smalt nederlag i hovedstaden

Navne

Trods kun syv år i skole, fik tømreren fra Gjerlev sin læreruddannelse - og blev lærer i Randers

Annonce