Annoncørbetalt indhold

Vis dine medarbejdere, de er værdsat

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kunne du godt tænke dig, at der bliver skabt en tradition i din virksomhed for, at man fejrer sine medarbejdere og viser, de er værdsat?

De fleste medarbejdere i en virksomhed vil sætte pris på, at man lægger mærke til deres arbejdsindsats, og selvom det giver god mening på daglig eller ugentlig basis at give konstruktiv feedback og ros for udført arbejde, så kan man i særlige tilfælde godt vælge at gøre lidt mere ud af det.

Annonce

Det kunne for eksempel dreje sig om et jubilæum. Det er god stil at give en lille ting, hvis en medarbejder fejrer, at vedkommende har været i virksomheden i en længere periode. Der er mange forskellige ting, man kan give, og det kan nogle gange virke svært og overskueligt at finde ud af, hvad man egentlig helst vil give, for det skal gerne være noget, der passer ind i virksomhedens budget og samtidig noget, alle vil blive glade for. Og det er altså svært at finde.

Fejr jubilaren med en perfekt jubilæumsgave, som du frit kan vælge mellem. Online er der et væld af muligheder, og du kan læse listen over muligheder igennem, så du får inspiration til, hvad der kunne give mening. Her er både de klassiske gavekurve eller vine, men du kan også finde gaver af mere personlig karakter, hvis du kender dine medarbejdere. Det vil med garanti vække glæde.

Nemt og overskueligt

Når man sidder med siden åben, hvor du kan kigge på, hvilke muligheder der er for firmagaver, kan det være enormt svært at træffe en beslutning. For at hjælpe dig på vej, har virksomheden allerede samlet en side med de mest købte gaver samt de favoritter, der er på hjemmesiden. Det kan måske give dig en pejling på, hvilke ting, der kan give mening at købe, men hvis du kender medarbejderen godt og allerede har en rimeligt fast idé om, hvad vedkommende skal have, er det bare med at give sig til at søge. Heldigvis er der bygget op, så du kan søge efter specifikke ting eller kigge i inddelte kategorier. Det gør det hele lidt lettere.

Din virksomhed har med garanti et budget, der skal overholdes, og derfor kan du også vælge en inddeling efter pris, så du er sikker på kun at få vist de gaver, der passer ind i budgettet. På den måde risikerer du ikke at finde noget, du tænker er perfekt, men som viser sig ikke at passe i budgettet. Det er din sikring.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.