Annonce
Randers FC

Vito fejrede to mål i gensynet med fansene: - Det var magisk at have dem med igen

Vito Hammershøy-Mistrati lagde op til Tosin Kehinde og scorede selv to gange i sejren over Brøndby. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Randers FC bød sine fans velkommen tilbage på Cepheus Park med en 4-2-sejr over Brøndby. Vito Hammershøy-Mistrati blev dobbelt målscorer, og han havde ros til de kronjyske tribuner.

Fodbold: Flere end 3000 randrusianerne havde nærlæst protokoller og sikret sig coronapas til søndagens opgør mod Brøndby, og mon ikke de fleste vender tilbage på søndag mod AGF.

Randers FC gav i hvert fald de tilbagevendte tilskuere en fest på tribunerne med fire mål. To flere end guldbejlerne fra Brøndby.

- Det gav et kæmpeboost at have vores fans tilbage. Selv da vi kommer bagud, kan vi høre deres opbakning, og jubelbrølene ved vores mål giver bare noget helt specielt. Det var magisk at have dem med igen, sagde Vito Hammershøy-Mistrati.

Annonce

Han fik plads ved siden af Marvin Egho i angrebet, og han takkede med en assist og to mål.

- Vi var effektive i dag, mens Brøndby misbrugte deres muligheder. De havde flere store chancer, så på den konto var vi måske også lidt heldige, men så har vi været uheldige i andre kampe, lød det fra midtbanespilleren.

Første sejr

Sejren var den første i mesterskabsspillet efter fem mislykkede forsøg, hvilket har været et tema i Randers FC-lejren.

- I truppen har vi snakket om den manglende sejr. Vi er glade for at være med i det fine selskab, men vi skal også gøre en figur, for ellers kunne nogle af de andre hold lige så godt have været med. Hvis vi var gået igennem top 6-spillet uden en sejr, havde det været pinligt, fortalte Vito Hammershøy-Mistrati.

At de første tre point kom mod netop Brøndby, der ligger i intens guldkamp med FC Midtjylland, var ikke så væsentligt for målmageren.

- Jeg er egentlig ligeglad med, hvem sejren kom mod, den skulle bare komme. Det betyder sindssygt meget for selvtilliden på holdet. Man har godt kunne mærke, at vi var ved at trænge til en sejr, lød det fra Vito Hammershøy-Mistrati, der håber, at Randers FC-fansene finder vej til Cepheus Park igen på søndag.

- AGF fik en fortjent sejr sidst, men det var også en kamp, hvor vi ikke var til stede hele vejen igennem. Vi er klar til at indlede en god statistik mod dem igen på søndag, sluttede den dobbelte målscorer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Randers FC melder udsolgt til pokalfinalen: - Det forslår som en skrædder i helvede

Sport For abonnenter

Kaotisk optakt før Cimbria-nedtur i semifinalen: - Han har svigtet klubben og sine holdkammerater for egen vindings skyld

Annonce