Annonce
Randers

Vold på botilbud og i privat hjem - travlhed i retten i Randers

Tirsdag er der to grundlovsforhør i Retten i Randers. Arkivfoto: Richaed Sylvestersen
Annonce

Randers: Tirsdag er der travlhed i Retten i Randers, hvor to mænd fremstilles i grundlovsforhør i to forskellige voldssager.

En 22-årig mand er sigtet for trusler mod politiet, efter han mandag sidst på eftermiddagen blev anholdt på en adresse syd for Havndal. Et familiemedlem til den 22-årige ringede til politiet, da hun var bekymret for den 22-årige, som befandt sig i hendes hjem, hvor han optrådte aggressivt og udadreagerende. Kvinden var gået fra stedet, og den 22-årige var alene på adressen.

En patrulje ankom til huset, og her blev de mødt af den 22-årige, som truede betjentene med to knive. Trods gentagne opfordringer til at lægge knivene, fortsatte den 22-årige med at gå imod betjentene, som måtte bruge peberspray og affyre et varselsskud, inden det lykkedes at få manden til frivilligt at overgive sig. Ingen personer kom til skade ved episoden.

Annonce

Vold på botilbud

En 48-årig mand er ligeledes fremstillet i grundlovsforhør. Han sigtes for grov vold ved mandag eftermiddag at have slået en 50-årig mandlig bekendt flere gange med et jernrør, både på kroppen og i hovedet.

Overfaldet skete på et botilbud i det nordøstlige Randers, hvor begge mænd holder til. Det var angiveligt en uoverensstemmelse mellem de to, der førte til overfaldet, der kostede den 50-årige en brækket hånd, en flænge i baghovedet og flere mindre skader i ansigtet og på kroppen. Det var personalet på stedet, som tilkaldte politiet, der kort efter anholdt den 48-årige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Overfaldet af vilde køer: 67-årig kvinde hårdt kvæstet på Helgenæs

Annonce