Annonce
Randers

Voldsmand har meldt sig selv: Brækkede skulder på 68-årig i Fakta

Arkivfoto

Randers: Politi efterlyste i sidste uge gerningsmanden til en voldsepisode i Randers i maj måned, og på baggrund af efterlysningen har politiet modtaget flere henvendelser.

I dag, mandag, henvendte en 40-årig mand sig selv til politiet, efter at nogle bekendte havde gjort ham opmærksom på efterlysningen. Han er nu sigtet for vold efter straffelovens § 244.

Annonce

Oprindelig artikel: I en pressemeddelelse efterlyser Østjyllands Politi gerningsmanden i en voldssag fra Randers den 19. maj i år.

Her var en nu 68-årig mand inde og handle i Fakta på Dytmærsken. Da han kom op til kassen og begyndte at lægge sine varer på båndet, spurgte manden foran ham, om han ikke ville træde et skridt tilbage. Da den 68-årige er dårligt gående, spurgte han manden, om han ikke selv ville rykke et skridt frem.

Det fik manden til at vende sig mod den 68-årige og skubbe ham så hårdt i brystet, at han væltede bagover og slog venstre side af kroppen og hovedet i gulvet. Manden forlod herefter stedet. Politiet har delt en overvågningsvideo af episoden.

Den 68-årige blev kørt på skadestuen, hvor det blev konstateret, at han havde brækket sin skulder, og han var efterfølgende ikke i stand til at tage vare på sig selv og tilbragte syv uger på et plejecenter. Det er også årsagen til, at der er gået så lang tid, før han har anmeldt episoden det til politiet.

- Der er tale om et meget groft og helt umotiveret overfald, og vi håber, på trods af at der er gået langt tid, at offentligheden kan hjælpe os med at få identificeret gerningsmanden, siger fungerende politikommissær Lau Birk Kristensen i pressemeddelelsen.

Den 68-årige beskriver gerningsmanden som:


  • Dansk af udseende
  • 40-45 år
  • 180-185 cm høj
  • Lys i huden og med brunt, kort hår
  • Kraftig af kropsbygning
  • Talte dansk

Har du oplysninger i sagen, eller ved du hvem manden på billedet kan være, så ring til Østjyllands Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce