Annonce
112

Voldsom brand hærgede autoophug: Lagerbygning total udbrændt

En brand i en lagerbygning udviklede så voldsom røg, at Østjyllands Politi opfordrede beboere til at holde døre og vinduer lukket.

HALLING: Den brand, der sent tirsdag aften udbrød i Halling Autoophug i Halling nord for Mejlby, var så voldsom, at den ene lagerbygning udbrændte totalt.

Politi og brandvæsen fik meldingen om branden klokken 22.36 tirsdag aften, og da brandbilerne fra Beredskab & Sikkerhed i Hornslet nåede frem, var der allerede godt gang i flammerne, fortæller Østjyllands Politis kommunikationsrådgiver Janni Lundager.

Et hurtigt overblik viste, at der var ild i to bygninger. Den ene lagerbygning var ikke til at redde, og bygningen udbrændte totalt.

- I bygningen stod trykflasker og flere køretøjer. Brandfolkene på stedet valgte derfor en kontrolleret nedbrænding af hallen, forklarer kommunikationsrådgiveren.

Derimod lykkedes det at redde den anden bygning.

Annonce
Branden hos Halling Autoophug udviklede voldsom røg og politiet opfordrede folk til at holde døre og vinduer lukket. Foto: Local Eyes

Kraftig røg

Den voldsomme brand udviklede en kraftig røg, som fik Østjyllands Politi til at opfordre borgere, der boede i røgfanen, til at lukke døre og vinduer.

- Der var dog ingen fare for mennesker, og det var ikke nødvendigt med evakueringer, fortæller Østjyllands Politis kommunikationsrådgiver.

Allerede omkring midnat meldte Østjyllands Politi, at branden var under kontrol og klokken 04.23 kom meldingen om, at branden var slukket.

Brandårsagen er endnu ikke undersøgt.

En lagerhal udbrændte totalt, da der opstod brand hos Halling Autoophug. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Konsulentfirma skal løse krisestemning i 'galehuset': Byrødder indkaldt til fortrolige samtaler

Danmark

Betjentsøn bragede ind i Diana: - Politiet skjulte sandheden og jeg blev dømt

Annonce