Annonce
Randers

Voldsom brand i nat på Husarvej

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Randers: Klokken 02.34 modtog Beredskab og Sikkerhed Randers en anmeldelse om brand i en etageejendom på Husarvej.

En beboer var vågnet ved, at brandalarmen i opgangen var gået i gang, og da han åbnede døren ud til opgangen, kunne han se, at der kom røg ud fra lejligheden beliggende stuen til højre. Han fik kontakt til lejlighedens beboer og hjalp ham med at ringe 112.

- Da vi lander deroppe, er det en rigtig, rigtig voldsom brand. Den brænder faktisk ud af hele stuens vinduesparti på bagsiden af bygningen og med kraftig røg på forsiden af bygningen og trappeopgangen, hvor det hele er fuldstændig lukket af helt sort røg, siger indsatsleder Niels Henrik Nielsen.

Da beredskabet nåede frem, var alle personerne i de seks lejligheder kommet ud på nær et enkelt lejemål øverst oppe.

- De nåede ikke ud, før trapperummet var helt fuld af røg, men vi var egentlig ikke så bange, fordi de har så gode døre deroppe på Husarvej, at de faktisk kan være i lejligheden, uden at der kommer røg ind. Vi havde kontakt med dem oppe i vinduet, og at de bare skulle blive, hvor de var, og så skulle vi nok få styr på situationen, siger Niels Henrik Nielsen.

Da brandfolkene havde fået tømt trappeopgangen for røg og ventileret, blev de sidste beboere taget ned ad den vej.

Der var ingen personskade ved den natlige brand, men lejlighedens beboer blev tilset i en ambulance for eventuelle røgskader, fortæller indsatslederen.

Brandvæsnet fik branden under kontrol, og den nåede ikke at sprede sig til andre lejligheder. Lejligheden i stuen til højre udbrændte dog helt. De foreløbige undersøgelser tyder på, at det kan have været nogle varmeblæsere, der har været årsag til branden, og branden skal nu undersøges nærmere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Kontant anfører og frustreret målscorer: - Toget er på vej hen ad perronen

Østjylland

Beboere og medarbejdere smittet: Bofællesskab for handicappede hårdt ramt af coronaen

Annonce