Annonce
Randers

Voldssigtet truede med Satudarah

En 21-årig mand fra Randers skulle have truet med at han er medlem af rockergruppen Satudarah, da han var i byen i Storegade torsdag. Han er varetægtsfængslet for to voldelige hændelser og en trussel. Arkivfoto: Martin Sylvest, Scanpix

21-årig mand varetægtsfængslet efter to voldelige hændelser i Storegade natten til fredag. En fik en knytnæve ved øjet, en anden en skalle på næsen, så den muligvis brækkede.

Annonce

Randers: For en 21-årig mand fra Randers endte en bytur torsdag aften med en overnatning i arresten, efter at han var blevet anholdt og sigtet for to voldstilfælde og en omgang verbale trusler i bylivet i Storegade.

Selv nægtede den 21-årige pure.

Ifølge sigtelsen skulle han have slået en ung mand med knytnæve i ansigtet og ramt ved venstre øje, så der kom rødme ved siden af øjet og rødme i øjenæblet. Ifølge den sigtede havde han spillet på en bokseboldmaskine på Zwei Grosse Bier Bar i Storegade med manden, og de havde aftalt, at den, der tabte, skulle give en omgang tequila-shots.

- Men det gjorde han bare ikke. Men det var altså kun verbalt, vi kom op at toppes, sagde den 21-årige retten.

Han kunne heller ikke genkende, at han skulle have nikket en anden ung mand en skalle uden for pizzeriaet Delicious i Storegade.

Ifølge den unge mand, der fik en skalle på næsen, brækkede næsen.

Efter skallen skulle den 21-årige havde truet med, at han var medlem af rockergruppen Satudarah.

- Jeg er med i Satudarah. Og de er syge i hovedet. Vi kommer og stikker dig og din familie ihjel, skulle han ifølge voldsofferet have sagt.

Annonce

Rystede på hovedet og fnyste

Det kunne den 21-årige slet ikke genkende.

- Jeg kommer i nogle kredse, som godt kan betyde at folk tror, at jeg er med i noget. Men det er jeg ikke. Og det ville da være at skyde mig selv i foden at gå og sige sådan noget, sagde den 21-årige i retten.

Han rystede på hovedet, fnyste og gemte ansigtet i hænderne hver gang det blev nævnt i retten, at han havde truet med Satudarah.

Det er femte gang, at den 21-årige sidder i retten. Fire gange tidligere er han sigtet for vold, første gang i 2015 og sidste gang i 24. april i år.

Anklager Birgitte Ernst, Østjyllands Politi, gik efter at få den 21-årige varetægtsfængslet i fire uger, mens politiet så får tid til at samle beviser til et anklageskrift.

Forsvarer Lars Kirstein Pedersen mente ikke, at der var begrundet mistanke om at det var hans klient, der havde været voldelig og truet.

Dommer Lene Trøst valgte at lægge mest vægt på anklagemyndighedens beviser i form af forklaringer, fotomappe med mere og varetægtsfængslede den 21-årige mand i fire uger.

Efter samråd med sin advokat kærede den 21-årige ikke kendelsen til Vestre Landsret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce