Annonce
Randers

Vores Vejr fra DR1 sendes fra Randers Regnskov: Der er rigtig dejligt varmt

Vores Vejr fra DR1, der har været oppe at runde de 700.000 seere, er i denne uge rykket ind i den tropiske varme hos Randers Regnskov. Foto: Brian Rasmussen
I disse corona-nedlukkede tider handler det om at tage alt det spotlys, der er muligt, og selv om det er svært at måle, hvad det betyder for Randers Regnskov at blive eksponeret på DR i den bedste sendetid, så er det noget, der bekommer regnskovsdirektøren vel.
Annonce

Randers: - Hvis du gerne vil have en appelsin i din turban, så gå hen i appelsinlunden. Eller med andre ord, opsøg heldet. Sådan lyder det fra direktør i Randers Regnskov, Henrik Herold, om det faktum, at DR1 sender Vejret fra randers-attraktionen i denne uge. Et program på en landsdækkende tv-station, i primetime med op til 700.000 seere, er ikke at kimse af.


Hvis du gerne vil have en appelsin i din turban, så gå hen i appelsinlunden.

Henrik Herold, direktør, Randers Regnskov


- Det var dem selv, der henvendte sig, og så har jeg sat de to kendte regnskovsmedarbejdere, Brian Rasmussen og Asser Øllgaard til at stå for det, siger Henrik Herold, der ikke er et øjeblik i tvivl om, at DR-folkene har fået øje på regnskovens store succes med den digitale skoletjeneste.

- Vi vandt jo alt, hvad der kunne vindes af priser, kronprinsparrets kulturpris med mere og selvfølgelig er det med glæde, at vi lader Vores Vejr sende herfra. Hvad det faktisk betyder for os, er svært at måle, men vi tager med kyshånd imod alt, der kan være med til, at Randers Regnskov ikke glemmes her i nedlukningstiden, siger Henrik Herold, som torsdag formiddag holdt ledermøde, efter at regeringen forlængede restriktionerne onsdag.

- Og der var budskabet, at nu skal vi holde stand og gøre alt, hvad der står i vores magt for at være parate til at give den gas, når vi må åbne igen. Og så håber vi bare på, at folk vil besøge os igen, siger Herold.

Annonce

Klokken 18.50

Regnskovens Brian Rasmussen, der plejer at stå bag kameraet, når han og Asser Øllgaard sender live fra stedet på Facebook, siger, at der såmænd ikke er så stor forskel på det og så at lave tv med DR.

- I går var det rigtig dejligt varmt, i dag er det rigtig dejligt varmt og i morgen bliver det rigtig dejligt varmt. Nej, spøg til side. Vores Vejr fra DR1 sender landets rigtige vejrudsigt fra Randers Regnskov. Foto: Brian Rasmussen

- Der står en del søde mennesker bag kameraerne, som man ikke ser, og som tager sig af det hele. Og så er det jo generelt bare skønt at få lov at fortælle noget fra den fantastiske natur, siger Brian Rasmussen.

DR sender sidste gang fra Randers Regnskov torsdag aften klokken 18.50.

DR1's vejrvært Mikael Jarnvig i snak med Asser Øllgaard, mens Brian Rasmussen filmer. Foto: Brian Rasmussen, Randers Regnskov
Optagelse. Selv om Brian Rasmussen her er bag kameraet, er det altså også ham, der har taget billedet af Mikael Jarnvig og ham selv. Foto: Brian Rasmussen, Randers Regnskov
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce