Annonce
Fodbold

Vorup dominerede i sæsonåbner

Det lykkedes ikke for Kolind/Perstrup at finde et modsvar til Vorup FB's boldomgang, da de to hold stødte sammen i weekenden. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Vorup FB vandt i weekenden 2-1 over Kolind/Perstrup, men kampen var ikke så tæt, som resultatet antyder, fortæller Vorup-træner Michael Hansen.

Randers: Det var hårdt for selvforståelsen i Vorup FB, at de i foråret rykkede ud af Jyllandsserien.

Lørdag blev det første skridt mod en retur til det fine selskab så taget, da de i efterårets første kamp besejrede Kolind/Perstrup 2-1.

- Det ærgrer os selvfølgelig lidt, at de fik scoret til sidst, men det vigtigste er, at vi kom ordentligt fra land og fik tre point. Det betyder rigtig meget, siger cheftræner Michael Hansen, der var glad for at få svar på en række spørgsmål.

- Vi har haft en kort opstart, hvor folk har været Skanderborg (Festival, red.), som ikke ligefrem gør kroppen klar til fodbold, så vi var spændte på at se, hvor vi lå henne niveaumæssigt, og det så fint ud, siger træneren.

Resultatet snyder

Bedømt på stillingen på måltavlen så det ud til at have været en spændende kamp, men udeholdet fik først reduceret i allersidste sekund på et hjørnespark.

- Resultatet er lidt misvisende, fordi vi sad helt på spillet hele vejen igennem. Specielt i første halvleg havde vi bolden meget og kom frem til flere gode chancer. Det lå i luften, at vi skulle score mere end et mål, men vi manglede den sidste skarphed til at få den prikket ind, siger Vorup-træneren.

Eneste mand med kynismen i orden var Nicklas Brix, der efter en halv time bragte Vorup i front 1-0 på en friløber.

Nervøsiteten for et pointtab gik for alvor fløjten kort inde i anden halvleg, hvor Thomas Bonde trak ind i banen fra venstre side og hamrede kuglen op i det fjerneste målhjørne.

- Kolind/Perstrup havde svært ved at følge med i vores tempo. Vi var gode til hurtigt at flytte bolden rundt om og forbi deres pres. Det gjorde det svært for dem at dæmme op for os, så vi kom meget omkring deres backs, forklarer Michael Hansen, som dog måtte se sit hold knap være knap så dominerende efter målet til 2-0.

- Vi blev nok lidt ramt af, at det stadig er tidligt på sæsonen, så vi gik ned i kadence. Det gjorde, at Kolind/Perstrup kom lidt bedre med, uden de dog fik nogle nævneværdige chancer.

Et lille tryk fik gæsterne alligevel lagt til sidst, da Peter Skøtt udgik med en skade, fordi der kun sad skadede spillere på bænken - blandt andet målscorer Nicklas Brix, der gik ud kort efter pausen.

De tre point kom dog aldrig i fare.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce