Annonce
Sport

Vorup fik en god start i Jyllandsserien

Vorup-træner Jan Iversen (bagerst) var tilfreds med præstationen i premieren. Arkivfoto: Annelene Petersen

Trods afsked med fire spillere henover sommeren er der optimisme i Vorup, der åbnede med 1-1 mod Skive på Ulvehøj.

Randers: Vorup fik en god start på sæsonen i Jyllandsserien, da de på Ulvehøj spillede 1-1 mod Skive.

- Jeg er virkelig godt tilfreds. Vi møder et Skive-hold, som har valgt at satse på nogle unge spillere, som de supplerede med nogle af de spillere, som ikke var med på deres 2. divisionshold i weekenden. Det var en kamp med høj intensitet og chancerig i begge ender af banen, og det var absolut fair, at den endte uafgjort. Det var en god premierekamp, siger Vorup-træner Jan Iversen.

Vorup har henover sommeren sagt farvel til fire spillere fra startopstillingen. Christian Gjættermand og Daniel Rasmussen er taget til Kristrup Boldklub, mens Kian Christensen har indstillet karrieren for nu. Desuden har man sagt farvel til Frederik Würtz, som er taget til København for at studere.

- Det er selvfølgelig meget at sige farvel til fire spillere fra startopstillingen, men de er blevet fint erstattet af nogle af vores unge fra egne rækker, og vi har også andre spillere, som er vokset med opgaven, nu hvor de får mere ansvar, siger Jan Iversen.

Fodbold, Jyllandsserien

Vorup FB - Skive IK 1-1 (0-1)

0-1 (40.) 1-1 Dennis Hansen (79.)

Kampens Vorup FB-spiller: Peter F. Skøtt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce