Annonce
Randers

Vorup Tømmerhandel udvider med tre butikker

Vorup Tømmerhandel & Byggemarked A/S har købt tre nye XL Byg-forretninger i det nordjyske - blandt andet her i Møldrup.
Annonce

XL-BYG Vorup Tømmerhandel & Byggecenter A/S, der drives af brødrene Jacob og Kasper Søholm, har netop købt tre forretninger i Møldrup, Farsø og Sunds.

Det betyder at Vorup Tømmerhandel nu står bag i alt ni tømmerhandlere. I Østjylland er der butikker i Vorup, Ryomgaard, Thorsø, Hadsund, Mariager og Øster Tørslev.

De tre nye forretninger er købt af Arnold D. som også er med i XL Byg-kæden. Det er få dage siden, Arnold D. Kristensen A/S blev erklæret konkurs ved Skifteretten i Viborg.

»Vi er blevet meget positivt modtaget. Folk i de tre byer er glade for, at både arbejdspladser og butikker bevares«, fortæller Jacob Søholm, der i øjeblikket har travlt med at sætte sig ind i alle detaljer i de ny-indkøbte butikker.

Selv om konkurrencen om bygge-kunderne er hård i Randers, ikke mindst efter at Bauhaus slog sig ned i Randers i 2008, så klager Jacob Søholm ikke.

»Det går godt. Bauhaus var en øjenåbner for os. Man bliver dygtigere, når man bliver presset, og vi har taget konkurrencen op«, siger Jacob Søholm, der har oplevet at der faktisk er kommet flere kunder i Vorup-butikkerne siden Bauhaus slog dørene op for fire år siden.

Service og god kundekontakt er noget af det, de mindre byggemarkeder kan konkurrere på.

De erfaringer, Vorupgrupen har gjort med at skulle matche en stor konkurrent gør, at Jacob Søholm ikke mener, at handelslivet i Randers og Paderup behøver at frygte et Bilka i Paderup.

»Det går jo begge veje. Vi ser det ikke som et problem, men som en udfordring«, siger han.

Generelt er der ikke blevet færre byggemarkedskunder trods krisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Varetægtsfængslet og indlagt på psykiatrisk afdeling: Ung kvinde stak vagtlæge i brystet med saks

Annonce