Annonce
Fodbold

Vorup-træner efter nyt nederlag: Vi var et studie i dårlig boldomgang efter pausen

Vorup tabte for første gang i sæsonen hjemme på Ulvehøj. Arkivfoto: Annelene Petersen
Det blev heller ikke mandag aften på Ulvehøj, at Vorup FB kom tilbage på sporet. Holdet tabte 1-2 til VSK Aarhus, og randrusianerne er nu gået fra banen tre kampe i træk uden sejr. Cheftræner Michael Hansen savner et hold i omdrejninger.

Randers: I modsætning til Helsted er Vorup den rutinerede dreng i Jyllandsserien, men holdet fra Ulvehøj er i vanskeligheder.

Mandag aften måtte holdet for tredje gang i træk gå fra banen uden point, da VSK Aarhus med en 2-1-sejr kravlede op på førstepladsen i rækken, mens Vorup er efterladt i den tunge ende i fare for nedrykning.

- Vi kan ikke blive ved med at snakke om, at vi har et godt hold. Vi skal op i omdrejninger og bevise, at det er tilfældet. Vi har et ungt hold, men det er ingen undskyldning. Vi skal steppe op og spille mere koncentreret, fortæller Vorup cheftræner Michael Hansen.

Gæsterne fik trykket hjemmeholdet i kampens indledning, men Vorup-mandskabet fik arbejdet sig ind i opgøret, og derfor ærgrede det cheftræneren, at gæsterne for nemt kunne bringe sig foran midtvejs i første halvleg.

- Der kommer et ufarligt indlæg fra deres højre side, som får lov til at passere om bagerst i feltet. Vores målmand taber bolden, og så scorer de et tomt mål, men vi burde have afværget situationen. Den kom ud af ingenting, siger Michael Hansen, der trods resultatet godkendte sit holds indsats før pausen.

Sjuskede med bolden

Efter pausen var cheftræneren dog langt fra tilfreds.

VSK Aarhus bragte sig yderligere foran ti minutter inde i anden halvleg efter en situation, hvor fire Vorup-spillere ikke formåede at forhindre gæsternes Daniel Sørensen i at vende rundt i feltet og prikke bolden i nettet, og offensivt sjuskede hjemmeholdet.

- Vi var et studie i dårlig boldomgang efter pausen. Vi tog alt for mange dumme beslutninger og forærede dermed VSK nogle gode omstillingsmuligheder. Vi sjuskede, og for mange forsvandt ud af kampen, lyder analysen fra cheftræneren, der ellers kortvarig fik håbet om point tilbage i minuttet efter, at gæsterne havde gjort det til 2-0.

Hjemmeholdet fik presset den aarhusianske bagkæde højt, og det resulterede i, at en VSK-forsvarsspiller sparkede et forsøg på en tilbagelægning i eget net.

- Jeg stod og tænkte, at det måtte give noget vind i sejlene, men vi blev bare ikke farlige nok. Vi blev hele tiden brudt i vores spil, og selvom vi faktisk var tæt på at stjæle et point til sidst, så var det tættere på 3-1 end 2-2 gennem hele anden halvleg, fortæller Michael Hansen.

Vorup får en ny chance for at komme tilbage på sporet, når Løgstør gæster Ulvehøj på lørdag.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Agesen fra Gråkjær Arena: Gode hold vinder også på dage under niveau

Randers FC

Cheftræner før kamp mod AC Horsens: Jeg ved godt, at folk gerne vil have Kamara på banen

Annonce