Annonce
Randers

Wallpipe fik succes i Løvens Hule: Investor slår klo i Randers-firmaet

Lisbeth Grove Mikkelsen fra iværksætterfirmaet Wallpipe i Randers deltog med stor succes i Løvens Hule torsdag aften. Hun fik en god aftale i stand med den nye hanløve, Christian Arnstedt. Pressefoto
Det unge iværksætterfirma, Wallpipe, fra Randers, der håndlaver lamper ud af gamle vandrør, fik stor succes i torsdagens udgave af Løvens Hule. Den nye hanløve, Christian Arnstedt, bød ind og fik en bid af firmaet mod at lægge 300.000 kroner og dele ud af sin ekspertviden om strategi, ecommerce og opbygning af webshop.
Annonce

RRanders: Der er stor glæde, megen spænding og en hel del optimisme at spore hos Lisbeth Grove Mikkelsen, der torsdag aften blev landskendt, da hun var i tv-programmet Løvens Hule med sit firma Wallpipe, som laver bæredygtige og miljøvenlige lamper ud af gamle, brugte vandrør.

Det, der har været mest svært, har faktisk været at holde resultatet af udsendelsen hemmeligt. For det gik godt, og hun fik en god aftale ud at at være med i tv-programmet tilbage i september 2019.

- Lige op til og lige efter programmet blev optaget, var det svært at holde det hemmeligt. Og så var det det igen, da Løvens Hule begyndte at blive sendt i januar. Og de seneste 14 dage har jeg virkelig haft sommerfugle i maven og har været spændt på, hvordan det var blevet klippet sammen, siger Lisbeth Grove Mikkelsen, der i september 2018 søsatte firmaet Wallpipe med studiekammeraten Cecilie Grace. Studiekammeraten blev dog købt ud af firmaet efter sommerferien 2019.

- Hun ville noget andet, og så var det nemmest, at vi gik hver til sit, siger Lisbeth Grove Mikkelsen, der stillede op i udsendelsen sammen med sin kæreste Stine Olsen Andersen, der ved en del om økonomi og bogføring og som hjælper til i firmaet.

Normalt optages der 45 minutter, der så klippes sammen til få minutter. Men Lisbeth Grove Mikkelsen fra Randers var inde i Løvens Hule i over en time, mens hun forklarede om Wallpipes koncept og muligheder. Pressefoto
Annonce

Hårde løver

Løverne har ry for at være hårde i filten, især hvis iværksætterne ikke lige har svar på rede hånd på spørgsmålene i udsendelsen.

Og det fik Lisbeth Grove Mikkelsen faktisk at føle:

- Ja, Jesper Buch gik lidt til mig og spurgte mig om noget, jeg faktisk ikke kunne svare på. Jeg synes ikke, jeg var nervøs, og jeg kendte svaret, for det var noget, jeg havde lavet hovedopgave om. Men måske var der alligevel lidt nerver i underbevidstheden, i hvert fald kunne jeg ikke lige huske svaret. Og det var helt i orden, at han gik lidt til mig, siger Wallpipe-ejeren.

Hun studerer innovation og entrepreneurship på Erhvervsakademiet i Aarhus og kan en hel del af tingene selv, som man skal kunne, når man er iværksætter og skal have en forretning op at stå.

- Men noget af det er jeg bedre til end andet. Så det var egentlig derfor, jeg gik i Løvens Hule. For at finde en, der var god til at få firmaet ud over rampen med webshoppen. Jeg havde håbet på Christian Arnstedt, der lige har den strategiske viden fra konsulentfirmaeet Mackinsey, som jeg mangler, og det var godt, at han kom med et modbud, lyder det fra Lisbeth Grove Mikkelsen.

Annonce

Arnstedt med

Hun gik i tv med ønsket om at låne 75.000 kroner mod 10-20 procent af virksomheden. Men modbuddet blev på 300.000 kroner og 50 procent af virksomheden. Det forhandlede Lisbeth Grove Mikkelsen ned til 45 procent og beholdt dermed majoriteten i Wallpipe.

Og det accepterede netop Christian Arnstedt.

- Vi har været en del i kontakt siden september og har lavet konceptet for webshoppen færdigt. Jeg kan også trække på alle hans medarbejdere, det er bare så godt. Christian Arnstedt er bare knivskarp, lyder det fra iværksætteren, der håber på at få udbredt budskabet om Wallpipe med Løvens Hule.

Hun var især overrasket over, at der var så meget kulisse i Løvens Hule.

- Jamen, det var nærmest kulisse det hele. Gulvbrædderne lå løse, og når man skulle gå ud, skulle man huske at tage døren til højre, der var en rigtig dør. Den venstre dør var bare pap, og kom man til at at tage den, havde man på fornemmelsen at hele kulissen ville vælte, griner Lisbeth Grove Mikkelsen.

Annonce

Torsdag med tak og hygge

Wallpipe producerer håndlavede lamper af brugte vandrør, der formentlig bare skulle have været smidt ud.

Derfor falder ideen med de unikke lamper, lige ned i tidens trend med bæredygtighed og miljøvenlige tiltag.

Iværksætteren havde torsdag planlagt en hyggeaften med samarbejdspartnere, familie, venner og folk, der har hjulpet hende på vej i Wallpipe, for at sige tak.

Det var med bobler, kransekage, popcorn, tv-program og hygge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Overhaling gik helt galt

Sport For abonnenter

Billeder og reportage fra premieresejr i Hornbæk: Dobbelte målscorere, cheftrænere i aktion og en kandidat til årets mål

Annonce