Annonce
Randers

Måtte lægge strategien om, da corona lukkede landet: Så vækstede firmaet med 700 procent

Lisbeth Grove, indehaver af Wallpipe, der laver lamper ud af udtjente vandrør, lagde sin forretningsstrategi fuldstændigt om, da coronaen lagde landet ned. Det gav pote, og nu er der fuld fart på iværksætteren. Pressefoto
Når det blæser op til storm er det nogle, der bygger læhegn og andre, der bygger vindmøller, lyder et gammelt ordsprog og her hører randersfirmaet Wallpipe overbevisende til i den sidste gruppe.
Annonce

Randers: Midt i det værste stormvejr af en coronakrise lagde iværksætterfirmaet Wallpipe fra Randers, der laver lamper ud af gamle vandrør, sin forretningsstrategi om. Modet til at turde at investere, havde indehaveren Lisbeth Grove, da omsætningen faldt 90 procent, fordi statsministeren lukkede landet ned.

- Man skal turde det. Selv om jeg da havde allermest lyst til at spare på alting, da indtjeningen forsvandt, så gjorde jeg lige det modsatte. Jeg satsede det hele, og var det ikke gået godt, så havde firmaet været væk i dag, siger Lisbeth Grove, der i stedet fik øget sin omsætning, så firmaet vækstede med 700 procent.

Hun havde for alvor medvind i firmaet, der blev landskendt, da hun fik en løve med sig ved at deltage i det fra tv så kendte  Løvens Hule-program. Wallpipe var netop vokset ud af sine rammer på Industrivej, hvor der kun var 30 kvadratmeter og var lige flyttet ind på 260 kvadratmeter på Messingvej, og dagen før landet lukkede, havde hun lige ansat en salgschef, der skulle give den gas hos hoteller, restauranter og cafeer.

- Skidegod timing, ikke, lyder det med fed sarkasme fra Lisbeth Grove.

Hun måtte fyre sin salgschef igen og hoppe fra sin forretningsstrategi med B2B, altså fra forretning til forretning til B2C, fra forretning til forbruger via online-salg.

Og på en uge lykkedes det at vende billedet totalt.


Skidegod timing, ikke?

Lisbeth Grove. indehaver af Wallpipe


Midt i nedlukningen røg de to praktikanter også, og så stod Lisbeth Grove igen helt alene, som da hun startede firmaet i sin tid. Men hun fik hurtigt genansat sin salgschef, og tog kontakt til Jobcenter Randers Erhverv, der på få dage fandt to fleksjobbere til Wallpipe.

- De passer bare så godt hertil. Det er spot on og kunne ikke være bedre, så det er dejligt at kunne regne med det lokale jobcenter, når det virkelig gælder, siger iværksætteren.

Hun er nu gået i gang med at forberede et oplæg, som hun vil holde for andre iværksættervirksomheder, så de kan blive inspireret af Wallpipes erfaringer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kvik bilist får ros fra politiet: Fulgte efter formodet narkobilist og snuppede nøgler

Randers FC

Randers FC må lukke 3.500 tilskuere ind: Sponsorer og sæsonkortholdere får førsteprioritet

Annonce