Annonce
Sport

Weekendens lokale kampe: Romalt skal have indstillet sigtekornet

Fria Brix og Romalt indledte efterårssæsonen med et 4-1-nederlag til Fortuna Hjørring i 1. division. Arkivfoto: Anne Myrup Pedersen
Romalt havde flere store tilbud i sæsonpremieren, men det endte med et nederlag på 4-1 til Fortuna Hjørring. Skarpheden skal forbedres i de kommende kampe, lyder det fra en fortrøstningsfuld cheftræner, Rasmus Lynge. Få overblikket over weekendens lokale kampe.
Annonce

Randers: Romalt misbrugte flere store muligheder i søndagens sæsonpremiere mod Fortuna Hjørring, som endte med at vinde 4-1.

Først efter 78 minutter lykkedes det for indskiftede Line Jespersen at reducere, og ifølge cheftræneren er skarpheden det største fokuspunkt i Romalt frem mod de kommende kampe.

- Vi skal kende vores besøgelsestid. Vi bliver straffet, hvis vi skal bruge otte chancer for at score ét mål, fortæller cheftræner Rasmus Lynge.

Forud for sæsonstarten løb Romalt ind i en lussing til hver kind.

Nederlag på henholdsvis 9-0 og 10-0, men trods den vaklende indledning på efteråret er de ved godt mod.

- Jeg er relativ fortrøstningsfuld for sæsonen, men det kræver, at vi bliver mere sammenspillet. Vi har haft forholdsvis stor udskiftning og er et ungt hold, og vi mangler både noget konditionelt og spillemæssigt, lyder det fra cheftræneren.

Ugens fodboldprogram

Jyllandsserien

Fredag klokken 19.00: Kristrup – Randers Freja

Serie 1

Fredag klokken 19.00: Christiansbjerg – Vivild

Lørdag klokken 14.00: Dronningborg – Vorup

Søndag klokken 13.00: VRI – Hornbæk

1. division, kvinder

Lørdag klokken 12.00: Romalt – Vildbjerg

U19-ligaen, drenge

Søndag klokken 10.30: Vejle – Randers Freja FC

I den kommende weekend får Romalt-holdet mulighed for at bringe sig på tavlen hjemme mod Vildbjerg, der kom fra land med en sejr på 7-6 over JAI.

- De har et ungt hold, som gerne vil fremad, men der må være nogle huller i defensiven, når de lukker seks mål ind. Det kan vi måske udnytte. Jeg tror på, at der kan vente noget, men det bliver en svær opgave, siger Rasmus Lynge.

Annonce

Lokal rundtur

I serierækkerne tog flere af de lokale hold også hul på efteråret i weekenden.

I Serie 1 sørgede Johannes Lerche og Nicolas Bøgild med hver to mål for, at Hornbæk indledte sæsonen med en 4-0-sejr over Christiansbjerg, mens også Vivild kom fra land med tre point mod oprykkerne fra Fårvang. Sebastian Stær og Jimmi Hansen scorede målene i sejren på 2-1.

Mål var der til gengæld ikke i Dronningborg-mandskabet, der gik fra banen med et 1-0-nederlag til Kolind/Perstrup.

I Jyllandsserien var både Kristrup og Randers Freja i aktion på hjemmebane.

I sydbyen sørgede Victor Bundgaard for, at Kristrup spillede 1-1 mod Holstebro, og nogle timer forinden havde Randers Freja på hjemmebanen ved Viborgvej udraderet Viborg med 5-0 på mål af Micki Juel, Martin Lundorff, Mads Myllerup, Jesper Cornelius og Oliver Clausen.

Fra Viborgvej tog Randers Freja FC's U19-drenge også en tur til Aalborg lørdag eftermiddag, hvor de sparkede ligasæsonen i gang med 3-3 mod AaB. Karl Leth kom på tavlen to gange, mens også Oliver Schmidt scorede for randrusianerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Sport For abonnenter

Status på de lokale hold: Coronaudsættelse i Hornbæk, spøjs talentstime og flot comeback i kortfest

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce