Annonce
Sport

Wozniacki åbner kinesisk turnering mod rutineret taiwaner

Nicolas Asfouri/Ritzau Scanpix
Caroline Wozniacki skal mandag møde 33-årige Su-Wei Hsieh fra Taiwan i første runde af Wuhan Open.

Caroline Wozniacki skal for sjette gang i karrieren op mod Su-Wei Hsieh i en kamp på WTA Touren.

De to tennisspillere mødes i første runde af Wuhan Open, hvor danskeren er seedet som nummer 13. Wozniackis opgør mod den 33-årige taiwaner spilles med al sandsynlighed mandag, men et eksakt starttidspunkt er ikke fastsat. Kampen forventes at begynde fra tidlig morgen til op ad formiddagen dansk tid.

På papiret ser Wozniacki ud til at have en overhånd mod verdensranglistens nummer 33, da danskeren har vundet fire ud af de fem opgør mod Su-Wei Hsieh.

Den seneste Wozniacki-sejr i et indbyrdes møde daterer sig tilbage til 2015, da danskeren vandt i Kuala Lumpur. Deres seneste møde var i Miami tidligere i år, hvor taiwaneren vandt efter tre sæt.

Formår Wozniacki at gå videre til anden runde, venter der et opgør mod enten den russiske veteran Svetlana Kuznetsova eller Yulia Putintseva fra Kasakhstan. I tredje runde venter tredjeseedede Elina Svitolina fra Ukraine sandsynligvis.

Sidste år nåede Wozniacki frem til tredje runde af Wuhan Open, og derfor har hun beskedne 105 point at forsvare på verdensranglisten, hvor hun aktuelt er nummer 17.

En turneringssejr udløser 900 point, hvilket vil give et tiltrængt boost på listen for danskeren, der indledte 2019 som nummer tre i verden.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce