Annonce
Østjylland

Würtz forlænger sin kontrakt: - Jeg er kommet til det perfekte hold

Mads Würtz Schmidt fortsætter karrieren hos Israel Start-Up Nation, som ifølge randrusianeren er det perfekte hold for ham. Arkivfoto: Annelene Petersen
Mads Würtz Schmidt har forlænget sin kontrakt med Israel Start-Up Nation for to år og indstiller samtidig sigtekornet på klassikerne i efteråret.
Annonce

Randers: Mads Würtz Schmidt forlænger sin kontrakt med World-Tour-holdet Israel Start-Up Nation. Det offentliggjorde holdet søndag aften.

Aftalen gælder for de kommende to sæsoner, lyder det.

Den randrusianske cykelrytter fulgte med over til det israelske cykelhold, da de overtog licensen fra Team Katusha i efteråret, og danskeren var allerede solgt på sit nye hold, da han mødte dem alle første gang i vinter på en træningslejr på Mallorca.

- Der fandt jeg første gang ud af, at jeg er kommet til et super professionelt hold. Den måde, alle arbejdede sammen på - ryttere, sportsdirektører, soigneurs og mekanikere. Det overbeviste mig om, at jeg var kommet til det perfekte hold, siger danskeren til klubbens hjemmeside.

Sidste år gjorde den tidligere U23-verdensmester sig positivt bemærket med flere udbrud i Tour de France, mens det i denne sæson nåede at blive til en sjetteplads på anden etape af Paris-Nice, inden coronavirussen lukkede al sport ned.

Annonce

Klassikere i sigte

Sigtekornet er derfor sat på klassikerne i det komprimerede cykelforår, hvor planen blandt andet er at deltage i Flandern Rundt og Paris-Roubaix.


Jeg er på et hold, hvor alt er godt, og hvor jeg kan vokse. Mit mål med holdet er at vinde en en klassiker og præstere i éndagsløbene og de kortere etapeløb. Jeg vil køre finaler og kæmpe om sejren.

Mads Würtz Schmidt, cykelrytter


- Jeg er på et hold, hvor alt er godt, og hvor jeg kan vokse. Mit mål med holdet er at vinde en en klassiker og præstere i éndagsløbene og de kortere etapeløb. Jeg vil køre finaler og kæmpe om sejren, siger Mads Würtz Schmidt, som skal giftes en uge før Flandern Rundt.

I pressemeddelelsen fremhæver kronjyden særligt sit samarbejde med landsmanden og tidligere cykelrytter Nicki Sørensen, som er sportsdirektør på Israel Start-Up Nation.

- Vi kendte ikke hinanden på forhpnd, men vi forstår bare hinanden. Vi deler den samme mentalitet, han er god at snakke med - også om private ting, og vi har ændret nogle detaljer i mit træningsprogram over vinteren. Jeg mærkede forbedringer med det samme, siger Mads Würtz Schmidt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Luk kirkerne op

Randers FC For abonnenter

Karakter fra comebacksejren mod OB: To af profilerne strålede klarest i flot holdpræstation

Randers FC For abonnenter

Reaktioner fra Europa Playoff-sejr: Indsatsen i anden halvleg skal sikre avancement

Annonce