Annonce
Østjylland

Zeidlers sex-alias kommer fra tidligere brandmandsjob

Per Zeidler, tidligere byrådskandidat for Liberal Alliance og nu kandidat på egen liste, er kædet sammen med rufferi. Han blev torsdag 9. november anholdt og sigtet af Østjyllands Politi i sagen og blev senere på dagen frataget sit formandsskab for familie- og institutionsudvalget i Syddjurs Kommune. Foto: Camilla Rønde
Annonce

Siden 24. januar 2015 har Per Zeidler på forumsiden for sexanmeldelser eroguide.dk levet under aliaset rescue51. Flere kilder har over for avisen bekræftet ikke blot hans identitet, men ligeledes at hans navn formodentlig skyldes Zeidlers tidligere job som brandmand og falckredder.

25. januar 2015 klokken 00:06 tikker første besked ind på sexsiden fra Zeidler, hvor han spørger til en specifik pige, Canela - nøddebrun godte i Flensburg, som han gerne vil købe ydelser fra.

Hej Hvad koster en halv eller hel time med hende? Ps. Er for øvrigt ny her på siden fra i dag af.

Og midt i februar er han stadig i gang med at lære. Og spørger igen forumssets medlemmer til råds.

Kære alle Jeg er ny i feltet her på Eroguide og generelt i " glædespiger" Når jeg ser på Tyskland ( Flensburg ) ser jeg ofte I skriver 50 Euro for 30 min. Hvad får man for de 50 Euro? Er det blow uden, samleje, er der kys i prisen. Må man slikke fisse? Kan der svare sig at købe 60 min? Og hvad er prisen så ? På forhånd tak for hjælpen :-)

Det er snart tre år siden, at Per Zeidler debuterede på eroguide.dk, og i dag har Rescue51 216 indlæg på siden og været aktiv næsten dagligt i tre år.

Men selvom Per Zeidler tilsyneladende startede sin virksomhed i 2015, fortæller kilder til avisen, at han allerede for fem år siden i 2012 begyndte at arrangere gangbangs, og at han har berettet om, hvordan interessen opstod, da han selv var flittig kunde og bruger af gangbang.

Opdateres...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce