Annonce
Navne

Zonen-leder holdt altid hovedet koldt

Valdemar Andersen ses her yderst til venstre. Privatfoto

Flere informationer om stationsleder Valdemar Andersen fra Rønde.

Vi kan i dag yderligere supplere med oplysninger om stationsleder Valdemar Andersen, Zone-Redningskorpset i Rønde. Det er igen med Niels H. Høeg, Randers, som kilde. Valdemar Andersen var hans farbror.

Valdemar Andersen var kendt for sit rolige væsen og evnen til at holde hovedet koldt, også i situationer, der kunne være svære, både for ulykkesramte og personale.

- Dette og at han havde mange kontakter på egnen var sikkert årsagen til, at Falck så at sige headhuntede ham, mener Niels H. Høeg, der bekræfter, at hans farbror ikke var med helt fra fusionen nytår 1963, men ansattes ved Falck få måneder senere og virkede her, indtil han ret tidligt pensionerede sig selv.

Niels H. Høeg kan desuden fortælle, at redaktionens antagelse i mandagsavisen om, at stationslederparret boede i en kvistlejlighed, ikke er rigtig. Her boede nemlig en tid det par, der drev købmandsforretning i ejendommen, og siden Valdemar Andersens svigermor.

Farvebilledet her ved artiklen viser Valdemar Andersen yderst til venstre. Det er taget i 1970, da Niels H. Høegs forældre, Anna og Olav Hvidkjær, Klørup, holdt sølvbryllup.

Det sort-hvide foto er fra den lejlighed, da nogle familiemedlemmer (omtalt i teksten mandag) var havareret med deres bil, og Valdemar Andersen kom med kranvognen for at køre selskabet hjem.

Her er situationen, da Valdemar Andersen hentede familien og dens bil hjem.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Randers HK-spillere ender med en pause på mere end fire måneder: Klubben er trukket i arbejdstøjet

Annonce