Daniel Madié: Glimrende politiarbejde


Daniel Madié: Glimrende politiarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Daniel Madié<br />Natskyggevej 12<br />Gruppeformand, Konservative i Randers
Annelene Petersen
Debat. 

Hvor er det herligt at læse i avisen, at i Randers er der langt færre indbrud og tyverier her i sommeren 2018 end tidligere år. For hvor er det forkætrende, nedværdigende og intimiderende at komme hjem og se sit hjem splittet ad, og rippet for ting som man gerne ville have beholdt. Nuvel, der findes begivenheder, der er langt mere forfærdelige, men indbrud og tyverier ér træls!

Avisen har spurgt en politimester om årsagen til det relativt store fald - her skal bemærkes, at der er andre steder i landet, hvor samme faldende tendens ikke ses.

Politimesteren er dejligt klar i spyttet: Politiet har øget efterforskningen, og den er mere målrettet og intensiv. Jeg må forstå, at det betyder, at flere forbrydere bliver pågrebet, og en konsekvens heraf er flere fængslede forbrydere. Og så længe indbrudstyve er i fængsel, så gør de ikke indbrud!

Politiet har ydermere øget patruljeringen og i den henseende været ekstra aktive i særligt indbrudsramte områder. Her forstår jeg, at patruljeringen simpelthen forhindre tyvene i at slå til, da de ikke får arbejdsro.

Glimrende politiarbejde - det kan ikke siges mere præcist.

Politisk vil konservative og jeg kontinuerligt arbejde for, at vi har et stærkt politi, der har de fornødne ressourcer til at udføre deres gode og vigtige arbejde. For det du'r, det ser vi med alt tænkelig tydelighed i indbrudsstatistikkerne nu!

Som lokal Randersborger - ikke kun fordi jeg er konservativ politiker - bekræfter det mig i, at jeg hele tiden skal være på mærkerne for at beholde et stærkt lokalt politi. Vi skal ikke efterlades som "tyvenes slaraffenland", fordi der skal bekæmpes bander og terror og fodboldvold i København.

Regeringen og justitsminister Søren Pape har forstået det - vi har et stærkt politi i vores del af landet også.

Daniel Madié: Glimrende politiarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce