Kære læsere. Vi skaber nye job i vores lokalsamfund


Kære læsere. Vi skaber nye job i vores lokalsamfund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når vi mandag 6. maj møder på arbejde i vores nyindrettede, moderne mediehus på øverste etage i SCS-Huset på havnen i Randers, bliver det med endnu flere, dygtige medarbejdere.

Når vi mandag 6. maj møder på arbejde i vores nyindrettede, moderne mediehus på øverste etage i SCS-Huset på havnen i Randers, bliver det i selskab med fire nye kolleger, der bringer vores samlede stab op på 33 annoncesælgere, fotografer og journalister. Vores fire nye kolleger er alle ansat i Jysk Fynske Mediers fælles interne nyhedsbureau, Express, som flytter hertil fra Aarhus.

Vi er glade for at flytte i nye attraktive lokaler, og vi er ekstra glade for at kunne gøre det sammen med fire nye kolleger. Vi er glade for at blive lidt flere, og vi er glade for at kunne skabe fire nye job i vores lokalsamfund. Det er ikke hverdagskost i vores verden at blive flere - selv om vi faktisk har opnormeret et par gange det seneste år. Det er vi ydmygt stolte over.

Foruden vores fire nye kolleger på nyhedsbureauet Express, der skriver lynhurtige nyheder for samtlige Jysk Fynske Mediers mange nyhedssites, 13 dagblade og 54 ugeaviser, har vi for nylig fået en ny kollega på vores sportsredaktion, der er opnormeret fra to uddannede journalister og en elev til tre uddannede journalister, inklusive sportsredaktør Lars Abildgaard.

Journalist Martin Termansen begyndte på vores sportsredaktion i februar og giver os mulighed for at styrke vores dækning af sporten i Randers, Kronjylland, Mariagerfjord og på Djursland og dermed dyrke den sammenhængskraft i lokalsamfundet, som sporten altid vil være. Der er mange andre elementer end sport, der skaber sammenhængskraft i det lokale samfund omkring os, men sport er og bliver en førende fællesnævner, et styrende samtaleemne, en dagsordensætter. Sporten skaber stærke fællesskaber både på og omkring banen, og det vil altid have vores højeste prioritet at være en del af det sportslige fællesskab i det lokalsamfund, vi på alle måder elsker at være en aktiv del af.

Med vores nye søn- og helligdagsavis har vi fået nye og bedre muligheder for at være aktuelle på papir med lørdagens sport allerede om søndagen. Disse muligheder har vores sportsredaktion benyttet flot fra søn- og helligdagsavisens fødsel 23. september - og endnu flottere fra sportsredaktionens opnormering i februar.

Forinden opnormeringen af vores sportsredaktion og flytningen af fire nye kolleger fra Aarhus styrkede vi vores politiske redaktion, da vi i september søsatte vores nye 365-dages-avis. På vores politiske redaktion har Karin Hede fået selskab af Ivan Freund og Bruno Ingemann, som begge er nyansatte, og som begge er en opnormering. Specielt til Bruno Ingemann har vi opfundet stillingsbetegnelsen tværkommunal reporter, og som sådan skal han skrive journalistik, der netop går på tværs og sammenligner de fem kommunerne, der udgør vores udgivelsesområde.

Som lokalt mediehus ser vi det som vores fornemste opgave at styrke sammenhængskraften og demokratiet i vores lokalsamfund. Vi ønsker at spille en rolle, der ikke kun har værdi for os selv, men for hele Randers, Kronjylland, Mariagerfjord og Djursland, og det arbejder vi hårdt med hver eneste dag.

Kære læsere. Vi skaber nye job i vores lokalsamfund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce