Masseindvandring må ikke ødelægge Danmark


Masseindvandring må ikke ødelægge Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Læserbrev: I dag bor der godt 500.000 mennesker af ikke-vestlig oprindelse i Danmark. I 1980 var tallet omkring 60.000. Det svarer til en stigning på godt og vel 440.000 mennesker på knap 40 år. Det er ganske bemærkelsesværdigt, og det er også dyrt. Finansministeriet anslår, at ikke-vestlige indvandrere og efterkommere koster staten 33 milliarder kroner om året. Det er mere end udgifterne til det danske forsvar og svarer til langt over halvdelen af udgifterne til landets knap 2200 privat- og folkeskoler. Til sammenligning bidrager vestlige indvandrere og efterkommere positivt med et overskud på 14 milliarder kroner om året. Set fra et økonomisk perspektiv har de stramninger, der er indført på udlændingeområdet, derfor været både fornuftige og nødvendige: Det danske samfund har ganske enkelt ikke råd til ikke-vestlig masseindvandring, hvis der skal være penge til sundhedsvæsen, ældrepleje, forsvar, uddannelse med mere.

At lukke af for yderligere, ukvalificeret ikke-vestlig indvandring løser imidlertid ikke de problemer, der allerede er opstået i eller udspringer fra parallelsamfundene med kriminalitet, arbejdsløshed, kulturel isolation og dårlige præstationer i uddannelsessystemet. Der skal andet og mere til. I forhold til kriminaliteten ville man kunne slippe af med en del af problemerne, hvis man udviste ikke-vestlige indvandrere og efterkommere med et andet statsborgerskab end dansk (og andre udlændinge også), så snart de måtte begå grov kriminalitet. Endvidere kunne man konsekvent nægte at give dansk statsborgerskab til ansøgere, der ikke lever op til alle kravene om sprogfærdigheder, selvforsørgelse og en ren straffeattest og samtidig holde fast i den lavere integrationsydelse, så gevinsten ved at tage et arbejde er særlig stor. I landets skoler kunne man fokusere skarpere på kundskaber, færdigheder, flid og dannelse, så eleverne udstyres med evnen til at begå sig og forstå livet, historien og sjælen i Danmark. Det er vigtigt, at de kommer til at føle sig danske, og i den sammenhæng ville det hjælpe at bringe kulturarv, musik, sprog og fællesskab i spil på en ny måde ved at indføre fælles morgensang og et tørklædeforbud i folkeskolen for at forhindre den barriere, der ellers opstår mellem det at være muslim, at gå med tørklæde, at gå i koranskole og det at være dansk, at spise svinekød og lege sammen drenge og piger.

Lader vi stå til, risikerer vi at tabe det fredelige, velstående, sammenhængende og tillidsfulde samfund, vi har arvet, og det må ikke ske. Uanset deres baggrund har vores børn og børnebørn fortjent bedre, og det samme har vores forfædre, der har skabt fundamentet for det gode liv, vi i dag kan leve.

Masseindvandring må ikke ødelægge Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce