Mere motorvej, mindre støj - en glædens dag for Randers


Mere motorvej, mindre støj - en glædens dag for Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Læserbrev: Det er glædeligt, at E45 som led i regeringens nye infrastrukturplan udvides med et ekstra spor hele vejen fra Randers til Vejle. Det er en kæmpe gevinst for Østjylland. Fremkommeligheden vil forbedres betragteligt for det kørende folk, så man kan slippe for den anstrengelse, det er at køre på en tætpakket motorvej, når man skal på arbejde, på familiebesøg, til kundemøde eller noget helt fjerde. Det er godt for almindelige mennesker, deres familier og for de østjyske virksomheder.

I juni sidste år kunne man her i avisen læse, hvordan en gruppe borgere fra Helsted udtrykte deres dybe bekymring over for en mulig udbygning af motorvejen og berettede om ubehagelige støjgener nat og dag. Derfor er det mindst lige så glædeligt som selve tilføjelsen af et ekstra spor, at der nu er afsat ikke mindre end 131 millioner kroner til at opføre støjskærme ved Helsted. Man skal naturligvis kunne komme frem i Østjylland, men man skal ikke blive syg og stresset af trafikstøj, når man går rundt i sin have, sidder i sin stue eller ligger i sin seng.

Man må ikke glemme naboerne. Det gælder også, når der forhåbentlig skal opføres en ny broforbindelse over Randers Fjord. En ny østbro vil for det første lette trafiktrykket på Randers midtby, men den vil også lette tilgængeligheden til området nordøst for Randers til glæde for familier og erhvervsliv. Der har længe været tale om, hvordan der skal betales for at opføre en østbro, og for at få sat skub i tingene bør man arbejde med en løsning, der indeholder brugerbetaling. Der skal med andre ord betales bropenge for at køre over. Betalingen kan klares per nummerpladescanner eller lignende, så man ikke skal holde i kø, og så skal bropengene naturligvis udfases, når byggeriet er betalt.

Vi skal have et stærkt Østjylland, og det kræver, at infrakstrukturen er i orden.

Mere motorvej, mindre støj - en glædens dag for Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce