Monolog-møde: Hvad var det dog, der skete?


Monolog-møde: Hvad var det dog, der skete?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Michael Povlsen, medlem af styrelsen, Randers Lærerforening, Niels Ebbesens Gade 24, Randers C, og Jette Husum, næstformand, Randers Lærerforening

Shutterstock/Ritzau Scanpix
Debat. 

Læserbrev: Vi deltog i onsdag aften i et "borgermøde", hvor specialklasser og -undervisning var til monolog. Vi troede, det var til drøftelse, men ingen af politikerne fra det politiske udvalg magtede at gå i dialog omkring de mange bekymringer, spørgsmål, udsagn med videre, som deltagerne i rigt mål fik lov at fremsætte, guidet af Henrik Herold fra regnskoven.

Det er en hån mod mødedeltagerne, at hverken politikere anført af udvalgsformanden eller den ansvarlige direktør, Michael Maaløe, på kvalificeret vis kunne kommentere de mange udsagn. I stedet må vi som mødedeltagere opleve, at tiden var prioriteret sådan, at man kunne sige noget men intet svar modtage.

Hver politiker fik to minutters taletid, som de brugte på at sige "tak, fordi I kom i aften og er mødt så talstærkt op, det glæder os rigtig meget", hvorefter de fortalte, hvor svært det var at være politiker og skulle tage så svære beslutninger som omorganisering af specialundervisning i Randers.

Da forsamlingen ved tredje politikers to minutter afkrævede at få svar på de mange udsagn, gik politikeren i utydelig tale, fordi man var uden for manuskript.

Kære politikere, prøv dog at lytte til de mennesker, som for snart to år siden valgte jer ind i byrådet for at varetage kommunens velfærd. I stedet har I hægtet jer på de øverste partiparoler om, at vi skal spare. Vi vil gerne spørge, hvem har gavn af de besparelser, som skal betales så dyrt af nogle, som har behov for fællesskabets støtte?

Monolog-møde: Hvad var det dog, der skete?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce