Tanker som i en snoet borgmesterstang


Tanker som i en snoet borgmesterstang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat. 

Læserbrev: Ting tager tid, siger man. Men 19 år er urimelig lang tid. "Byen til Vandet" vil først folde sig ud efter 2035. I mellemtiden har der været afholdt valg til byrådet fire gange. Nye ansigter, nye tider. De unge presser på for klima og miljø. Her er da virkelig en sag. Klimaet kan vente i 20 år, ingen store oversvømmelser inden da, eller også får vi da vandet op til byen.

"Byen til Vandet", det lyder så smukt, næsten poetisk. Da jeg spurgte en ung mand på Shell-tanken, hvad grunden skulle bruges til, svarede han en promenade. Bortset fra H.C. Andersens i København er der vel ingen sted i vort lille land, hvor man har mindre lyst til at promenere end på den tidligere Shell-grund i Randers.

Til betalingen af Klimabroen har kommunen lagt snart 50 millioner kroner til side, og Vandmiljø A/S skal også være med til at betale.

Forbrugerpenge ind ad bagdøren, ekstra opkrævet til vandafledning. En lille lokal Nordsø-ordning til brobyggeri.

Hvad er det, kommunen vil med "Byen til Vandet"? En byfornyelse til gavn og glæde for byens borgere? Næh, en ejendomsspekulation ude på pieren.

Hvis der er hold i, at staten og EU vil betale for en 100 procent løsning i Dronningborg, bør det da undersøges, det er der rigelig tid til.

Så kan vi måske allerede få en løsning i 2025.

Vores tidligere borgmester fra Venstre Michael Aastrup vil sikkert gerne forhøre sig i København.

Er der forskel på V og S. Jeg tror det.

Tanker som i en snoet borgmesterstang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce