Dan Dryer får Gazelle-pris

Dan Dryers administrerende direktør, Susanne Friis Eden, betegner 2015 som et overvældende år for virksomheden. Arkivfoto

Foto: Annelene Petersen

Dan Dryer får Gazelle-pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kåringen som Gazelle-virksomhed sker få måneder efter, at firmaet modtog en anden fornem pris.

I april kunne du i Amtsavisen læse, at Randers-virksomheden Dan Dryer A/S, som sælger håndtørrere til hele verden, var blevet tildelt »Red Dot Design Award« for sin nye produktserie »Björk«.

Nu har firmet fået endnu en pris - nærmere betegnet en Gazelle-pris, som Dagbladet Børsen uddeler til virksomheder, der blandt meget andet lever op til kravet om, at omsætningen er fordoblet i løbet af de seneste fire år.


»2015 er og har været et overvældende år for os,« lyder reaktionen fra Dan Dryers administrerende direktør, Susanne Friis Eden.


»At opnå en Gazelle er noget af en præstation for en ældre, veletableret virksomhed som vores. Vi er stolte af at have været i stand til at sætte så meget skub i udviklingen, at det berettiger os til at komme med i det fine Gazelle-selskab, hvor det som oftest er unge, fremadstormende firmaer, der gør sig gældende,« fortsætter hun.


Dan Dryer blev etableret i 1980, og virksomheden har de seneste ti år solgt i omegnen af 50.000 håndtørrere til hele verden. Dermed kan de randrusianske håndtørrere blandt andet ses på McDonald's over hele Europa, på Louvre i Frankrig, i Stockholm Lufthavn og i Legoland i Billund.


De seneste år har den randrusianske virksomhed haft en positiv udvikling. Firmaet sælger for et tocifret millionbeløb, og i løbet af de seneste tre år er omsætningen steget med 37,5 procent. Det oplyser Dan Dryer i en pressemeddelelse, hvoraf det også fremgår, at medarbejderstaben i samme periode er øget med 50 procent.

Dan Dryer får Gazelle-pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce