Det siger medarbejderne om årets erhvervsleder

Henrik Holmris er vokset op i Bjerringbro og familiens møbelvirksomhed. Omkring 1990 flyttede han til Aarhus for at læse på handelshøjskolen, mens han i 1993 blev ansat i Holmris. Seks år senere overtog han aktiemajoriteten og firmaet fra sin far, men han er blevet boende i Aarhus-området, nærmere bestemt nord for byen. Foto: Morten Lee Pedersen

Det siger medarbejderne om årets erhvervsleder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BJERRINGBRO: Henrik Holmris blev i november kåret som årets erhvervsleder 2018 af Viborgegnens Erhvervsråd.

Mia Wagner fra Freeway og løvinde i DR's hule for iværksætter samt Per Villadsen, Trier Industries var de øvrige nominerede. Dommerpanelet gav valget denne begrundelse:

- Henrik er karismatisk og passioneret og inspirerer gerne andre ledere via sin erfaring. Han er strategisk skarp, og har med en professionel bestyrelse og en aktiv investor stået i spidsen for at transformere HOLMRIS fra en produktionsvirksomhed til et salgs- og designhus med fokus på møbler og indretningsløsninger. Henriks fokus har resulteret i vækst og voksende markedsandele i Danmark og udlandet. Dette blandt andet ved opkøb og sammenlægning af virksomheder og fabrikker. Den største sammenlægning fandt sted i 2018, hvor HOLMRIS og B8 fusionerede.

Erhverv+ har spurgt tre medarbejdere i forskellige funktioner i virksomheden om, hvad de mener karakteriserer deres øverste chef.

Sussi Schou-Larsen, Multimedia Designer - har arbejdet 14 år i Holmris B8:

- Henrik tænker meget på medarbejderpleje, og det har han altid gjort. I forbindelse med fusionen har han blandt andet indført, at medarbejderne får en snack hver formiddag og hver anden eftermiddag. Han gør op i, at vi medarbejdere har det godt, når vi er på arbejde, og han er altid åben for idéer, der kan motivere og skabe glæde i hverdagen. Han vil gerne have, at medarbejderne tager initiativer og har tid til at gøre det. Endelig er Henrik altid til at tale med og nede på jorden. Han er på ingen måde en autoritær type.

Søren Lykke Jensen, udviklingschef i Holmris Office - med seks års acciennitet i virksomhed:

- Henrik udviser stor tillid til medarbejderne og stoler på sine ansatte. Du er meget fri, og man føler bestemt ikke, at man bliver holdt øje med. Samtidig er han god til at lytte, respekterer folks forskellige meninger og følger altid op på tingene. Det gælder også, hvis der er tale om emner af mere personlig karakter. Han bekymrer sig for sine medarbejdere - også uden for arbejdspladsen. Det betyder, at han er meget vellidt - også nede på gulvet - og snakker gerne om håndboldresultater. Titler er ligegyldig for ham, og så er det jo ham, der kører rundt i den ældste bil, der holder på parkeringspladsen, fordi han har et princip om, at bilen helst skal have kørt en halv million kilometer, før han skifter den ud.

Thomas Gade, salgschef i Holmris B8 - ansat i firmaet gennem 13 år:

- Henrik er god til at samle folk omkring sig. Jeg har kendt ham siden 2005, hvor jeg begyndte i virksomheden, og selv om vi er mange flere ansatte i dag, formår han at få den enkelte til at føle sig som en del af holdet. Han er meget tillidsvækkende, og det kan man også mærke i forholdet til kunderne. Tidligere var det jo Henrik selv, som var ude ved kunderne, og den loyalitet, der er til ham som person, hjalp os for eksempel under krisen. Der blev mange kunder hos os, fordi de kender Henrik. Efter fusionen har han arbejdet meget for, at Holmris-dna'en kommer frem. Vi er meget forskellige i organisationen, men der skal være plads til alle.

Det siger medarbejderne om årets erhvervsleder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce