Fra nul til tocifret millionomsætning på to år

For 10 år siden vidste iværksætterne Brian Ahle og Anders Bjerre intet om hjemmesider og søgemaskiner. Nu står de bag en af Danmarks hurtigst voksende SEO-virksomheder. Pressefoto

Fra nul til tocifret millionomsætning på to år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Århusiansk vækstvirksomhed har fået succes ved at nærstudere over 3.000 hjemmesider i ind- og udland.

AARHUS: For 10 år siden vidste iværksætterne Brian Ahle og Anders Bjerre intet om hjemmesider og søgemaskiner. Brian Ahle arbejdede på en fabrik i Vestjylland, mens Anders Bjerre læste innovation på HHX.

Nu står de to iværksættere i spidsen for én af Danmarks hurtigst voksende SEO-virksomheder og runder i år en tocifret millionomsætning. Det sker efter at have eksisteret som selskab i under to år.

Hemmeligheden er ifølge medstifter Brian Ahle kombinationen af forretningsforståelse og nørdet viden.

- Vi har lært faget på den hårde måde igennem en kombination af fuldtidsstillinger i konkurrerende bureauer og ikke mindst ved at analysere flere end 3.000 hjemmesider i ind- og udland. Der er ingen shortcuts i vores branche. Hvis man vil være bedst, så må man kæmpe benhårdt for at blive det.

Skaber resultater

Ved hjælp af de tusindvis af analysetimer er Brian Ahle og Anders Bjerre blevet blandt landets førende, når det kommer til at skabe resultater på bundlinjen for deres kunder.

Hvor andre teknologivirksomheder formulerer store visioner for, hvorfor de er sat i verden, så er Brian Ahle noget mere jordnær i sin forklaring omkring, hvorfor han og Anders har skabt Searchmind.

- Vi er sat i verden for at give resultater til en god pris. I vores branche er det relativt nemt at starte op og kalde sig selv ekspert eller guru, men hvis man ikke vil ende som en døgnflue, så kræver det, at man ruller ærmerne op og skaber gode resultater for kunderne.

Fra nul til tocifret millionomsætning på to år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce