Landets bedste VW-erhvervsteam er lokalt

Her er det vindende team. Fra venstre: mekaniker Mads Olsson, Servicechef Allan Stender , servicetekniker Almir Karamehmedovic, mekaniker Nicklas Gade , mekaniker Søren Hansen , Pladesmed Thomas Lindgaard , erhvervssælger Henrik Jørgensen og reservedelsekspedient Lasse Møller Sørensen. Servicerådgiver Jakob Jørgensen er også med i teamet men kom ikke med på billedet. Pressebillede

Landets bedste VW-erhvervsteam er lokalt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det lokale mekanikerhold er for nylig blevet kåret som det bedste af Danmarks i alt 55 Volkswagen Erhvervscentre ved et award-show i København.

Randers: Har man et erhvervskøretøj af mærket Volkswagen, og står det for at skulle tjekkes og serviceres, eller går man med tanker om at anskaffe sig en VW-varebil, så kan det være en god idé at kigge ind til VW's Erhvervscenter Randers hos JAC på Grenåvej. Her finder man nemlig landets bedste VW-erhvervsteam.

Det lokale hold er for nylig blevet kåret som det bedste af Danmarks i alt 55 Volkswagen Erhvervscentre ved et award-show i København.

Årets Volkswagen Erhvervsteam tildeles den Volkswagen forhandler, der top-performer inden for en lang række målepunkter som løbende bliver målt gennem året af importøren. Det gælder eksempelvis kundetilfredshed ved køb af ny varebil, salgsmål på varebiler, mystery shopping i salgsafdelingen, lager af varebiler, kundetilfredshed ved service og reparation samt mange flere.

Store krav

- Vores motto "Op på liften og ud på vejen igen" stiller store krav til samtlige led i et godt erhvervsteam. Derfor er det vigtigt at vi arbejder godt sammen som team , så vores kunder føler den tryghed, det giver at komme til service eller har et nedbrud på bilen, så de effektivt og smertefrit kommer på vejen igen. Endvidere er det som regel værkstedet, som sælger bil nummer to. For hvis kunderne er glade og tilfredse med at komme i huset, køber de også gerne deres næste bil i vor salgsafdeling. Jeg er pave-stolt af vores erhvervsteam, lyder det fra en glad og tilfreds erhvervssælger Henrik Jørgensen.

Han har i øvrigt ekstra grund til at være glad. For udover at teamet snuppede prisen som Årets Erhvervsteam, blev han selv kåret som Årets Transporter Sælger i Danmark 2017.

Landets bedste VW-erhvervsteam er lokalt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce