Langå får sin egen erhvervsmesse

Langå Erhvervsmesse vil blandt andet byde på udstilling af veteranbiler. Arkivfoto

Langå får sin egen erhvervsmesse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

13. april slås dørene op til allerførste udgave af Langå Erhvervsmesse. Arrangører og initiativtagere er Langå Idrætsklub og Langå Idrætscenter, LIK og LIC, og planen er, at messen skal være en årligt tilbagevendende begivenhed.

Langå: Nu får virksomhederne i Langå og omegn en årlig mulighed for samlet at præsentere sig for lokalbefolkningen. Det sker, når Langå Idrætsklub, LIK, sammen med Langå Idrætscenter, LIC, arrangerer Langå Erhvervsmesse. Messen holdes i idrætscenteret, og førsteudgaven her i 2019 finder sted lørdag 13. april.

- Vi har i mange år talt om, at hallen godt kunne bruges til andre ting end bare sport, og messen er et bud på, hvad det kan være, siger Bent Kjeldsen fra LIK.

I den udsendte invitation til messen står der, at messen er "for lokale og nærliggende virksomheder", hvilket ifølge Bent Kjeldsen egentlig blot betyder, at alle, der har lyst til at udstille, er velkomne.

For ikke at løbe ind i alt for mange faldgruber, har de to arrangører hyret et professionelt messefirma til at forvandle såvel hal som loftet og udendørsarealerne til messeområde.

Underholdning

Standene koster, afhængig af størrelse, enten 1000 eller 3000 kroner eksklusiv moms, og de udendørs stande vil være forbeholdt udstillinger, som ikke egner sig til at være inde i hallen. Det kan være køretøjer, dyr eller udstillinger, som indebærer åben ild.

Udover udstillingerne fra de lokale virksomheder vil messen også byde på forskellige former for underholdning, Blandt andet vil der være en hoppeborg til børnene, der vil være udstilling af brand- og veteranbiler samt ægte racerbiler, ligesom der naturligvis heller ikke vil mangle levende musik. Den leveres blandt andet af det lokale band Muirhead's, som i december udsendte en EP.

Bent Kjeldsen fortæller, at cirka 25 virksomheder foreløbig har tilmeldt sig, men der er plads til op til 40, afhængig af, hvor store stande de kommende virksomheder vælger. Men der er altså ingen grund til at tro, at løbet er kørt. Man kan stadig nå at være med.

Langå får sin egen erhvervsmesse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce