Thyborøn Havn aflægger atter et godt regnskab

Thyborøn Havn ser frem mod 2020, hvor det ventes, at havnen kommer til at investere i større vanddybder i indsejlingen til havnen. Pressebillede

Thyborøn Havn aflægger atter et godt regnskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

2018 blev endnu et år med rekord i omsætning for Thyborøn Havn og på landingsværdien af fisk. Det er sjette år i træk med omsætningsrekord. Sidste år rundede værdien af den landede fisk for første gang en milliard kroner.

Thyborøn: Havnen i Thyborøn nåede sidste år en omsætning på 44,8 mio. kroner. Den hidtidige rekord fra 2016 blev således slået med 0,9 mio. kroner. Årets resultat var også et af de bedste nogen sinde. Resultat landede på 12,2 mio. kroner.

- 2018 har været et helt fantastisk år. At landingsværdien for fisk rundede den magiske en milliard kroner vidner om, at vores investeringer er de rigtige, og at vi virkelig hører til i sværvægtsklassen blandt fiskerihavne i Danmark. Det er også yderst tilfredsstillende, at både omsætning og resultat følger med de store investeringer, vi har foretaget i havnen gennem de sidste fire år, siger bestyrelsesformand Karl Kristian Bro.

Bestyrelsen har foreslået årets resultat overført til egenkapitalen, idet den fortsatte konsolidering skal anvendes til fremtidige investeringer for dermed sikre havnens fortsatte udvikling. Thyborøn Havns egenkapital udgør herefter 123,6 mio. kroner.

Mange faktorer var sidste år medvirkende til resultatet. Sten og grusmaterialer fra Jyske Rev er fortsat den helt store godstype i Thyborøn. Det skyldes gode konjunkturer på byggeriet i Danmark, hvor gruset fra Jyske Rev bruges i betonindustrien.

I 2018 var det ikke kun byggebranchen, der nød godt af råstoffer fra Thyborøn. Der er også i årets løb set en stigning i færdigvarer til andre dele af landet, der udskibes fra Thyborøn.

Thyborøn Havn aflægger atter et godt regnskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce