Tøjbutik genopfinder sig selv med humor

Marcus Re-opening sker fredag 31. august i alle landets Marcus butikker. Pressebillede

Tøjbutik genopfinder sig selv med humor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herretøjskæden Marcus har eksisteret siden 1993 og har 26 forretninger fordelt over hele landet. Nu genåbner Marcus med fokus på at fremkalde glæde hos deres kunder.

Randers: Der er knald på farverne og kun kreativiteten sætter grænser. Tendensen er helt klar, hvis man kigger ud i verden.

Dit tøj skal vække glæde - både hos dig selv og andre. Det kan være grænseoverskridende for nogen at gå fra sorte jeans og T-shirt til et outfit fuld af klare farver og vilde mønstre.

Derfor genåbner Marcus-butikkerne fredag 31. august med et øget fokus på personlighed rådgivning til at få den gode stil.

Konceptchef i Marcus Gruppen A/S, Jørgen Wisborg, understreger, at nøglen til at ramme den unge målgruppe bliver et skarpt fokus på at gøre den gode stil lettilgængelig - og ikke kun i form af fornuftige priser, men i høj grad også gennem den rette, personlige rådgivning.

- Vores kunder har helt forskellige behov, og det stiller store krav til den individuelle rådgivning, vi yder hver dag. Uanset hvem der besøger vores butikker, sikrer vi hos Marcus, at man kan få en cool stil uden at bruge en formue, siger Jørgen Wisborg.

Fra 31. august vil Marcus' kunder finde nye kollektioner og opleve en helt ny stil i de enkelte butikker og på deres nye webshop, som har en meget mere legende og humoristisk tilgang til herretøjsmoden end tidligere set. Særligt bliver det en helt ny oplevelse for medlemmerne af ClubMarcus, som er en af Danmarks største kundeklubber.

- Style Matters er en livsstil for alle i Marcus. Derfor lancerer vi en masse spændende tiltag, som skal gøre det både lettere og sjovere at få den gode stil. Det gælder især vores klubmedlemmer i ClubMarcus, som kan nyde godt af strygeservice, tilbud om personlig styling og prismatch-garanti, som sikrer, at man som medlem altid får den gode stil til den bedste pris på markedet, siger Jørgen Wisborg.

Marcus-kæden har sit hovedsæde i Randers.

Tøjbutik genopfinder sig selv med humor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce