Unge iværksættere satser alt på app-succes

- Iværksætteri er benhårdt arbejde, og det handler ikke om at få den gode idé, men at lykkes med den og turde satse, siger Rasmus Rou (t.h.), der har stiftet appen Happenings sammen med Daniel Ellegaard og Anders Nielsen. Pressefoto

Unge iværksættere satser alt på app-succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre unge Aarhus-iværksættere har succes med at gøre alt det, finansfolk siger, at man ikke bør gøre.

AARHUS: Enhver seriøs bankrådgiver vil fortælle en ung mand på 20 år, at han ikke bør gældsætte sig stort tidligt i livet. Enhver ordentlig business-angel vil anbefale en ung iværksætter, at vedkommende ikke bør låne penge i den nærmeste familie.

Det har tre fandenivoldske iværksættere fra Aarhus valgt at se fuldstændig bort fra, og de tre er derfor allerede nu forgældet med over 500.000 kroner hver og har lånt et millionbeløb af familien.

Ikke desto mindre kunne meget tyde på, at de tre unge iværksættere har fat i den lange ende. På rekordtid har deres app Happenings fået 10.000 brugere, og der kommer hundredvis af nye ind hver eneste dag.

Benhårdt arbejde

Millionlånet er allerede godt i gang med at blive brugt på udviklingen og markedsføringen af Happening, der sorterer skidt fra kanel indenfor aktuelle begivenheder (happenings) og præsenterer brugeren for lige de events, der matcher vedkommendes præferencer.

Ifølge én af stifterne, Rasmus Rou, er Happenings bevidst gået imod strømmen, fordi det lægger yderligere pres på både ham og medstifterne Daniel Ellegaard og Anders Nielsen. Et pres de har det godt med. - Vi ved godt, at der findes andre apps startet herhjemme af unge mennesker med iværksætterdrømme. Vi tror imidlertid ikke på drømme, men på virkeligheden. Iværksætteri er benhårdt arbejde, og det handler ikke om at få den gode idé, men at lykkes med den og turde satse. Det er præcis dét, der tænder os, siger han.

Unge iværksættere satser alt på app-succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce